Metro-portal.hr

objavljeno 30.12.2018. 19:04:16
BLIZANCI 2019.

BLIZANCI - Godišnji horoskop za 2019

Godišnji horoskop za 2019. Blizancima poručuje da je realno očekivati brojne promjene i nestabilnosti u svim segmentima života

Godišnji horoskop za Blizance za 2019.
Godišnji horoskop za Blizance za 2019. (Metro)

Godišnji horoskop za Blizance za 2019. govori pripadnicima ovoga znaka da mogu očekivati promjenjivu godinu prilično nestabilnih okolnosti u svim segmentima života.

Ključna riječ godine je strpljenje, a rezervna - spremnost. Ukratko, ništa nije pretjerano sigurno, kao uostalom i vaše mišljenje koje se često mijenja kao smjer vjetra, pa bi se zapravo u ovakvim okolnostima trebali osjećati kao ribe u vodi.

Posebnu pažnju treba posvetiti financijama jer u ovakvim situacijama one su obično najviše promjenjiva stvar, a ujedno i najosjetljivija - dovoljna je i najmanja pogreška da situacija iz ozbiljne pređe u kategoriju izuzetno opasne. Stoga, bez ishitrenih odluka tijekom cijele godine, a naročito onih koje se tiču karijere i poslovanja.

Realizam vam je najčešće stran, više volite imati glavu u oblacima, no ove bi se godine takvo ponašanje Blizancima najlakše moglo obiti o glavu u ljubavnim pitanjima, jer iluzije vaši partneri neće jednostavno više moći trpjeti.

Da ne bi bilo sve crno, utjeha za kraj - taj realistični pogled na svijet podržan je s nekoliko sjajnih aspekata Jupitera kroz godinu, što znači da samo malo jače ukopane noge u zemlju donose napredak na svim poljima.

POSAO

Financijski prilično zahtjevna godina počinje izazovima koji će potrajati sve do kraja - radi se jednostavno o cijelom nizu poteškoća koje su vezane uz potporu drugih i sustav vrijednosti na prvom mjestu.

Jasnije rečeno, potrebno je promijeniti ponašanje u odnosu na dosadašnje, a traži se dosljednost - ne smije se mijenjati mišljenje o ključnim stvarima na temelju samo jedne nove informacije bez prethodne provjere, jer bi to moglo odvesti u puno veće probleme s ljudima koji su do sada podržavali vaš stil rada.

Partnerstva i ugovori sjajno su aspektirani cijele godine uz ogradu da se to radi samo s ljudima s kojima dijelite svjetonazor i poglede na svijet, kako privatni tako i poslovni. S ljudima koji zastupaju različite vrijednosti od vas dogovori će prije ili kasnije doći u pitanje upravo iz tog razloga.

Profesionalan pristup u svim segmentima poslovanja otklonit će sve eventualne nesporazume, a kraj godine pokazat će koliko ste to dobro napravili - oni koji su se uspjeli pokazati strpljivima i spremnima gledat će na stanje svog računa očima suznim od sreće.

LJUBAV

Romantika je sjajna stvar, no ona često navodi ljude na građenje kula u zraku i, figurativno rečeno, okretanje ražnja dok je zec još uvijek u šumi, pa prvo budite sto posto sigurni da ste našli pravog partnera prije nego što započnete planirati zajednički život.

Sjajni aspekti Jupitera u vašoj 7. kući partnerstva i braka tijekom cijele godine otvaraju vam odlične prilike za pronalaženje prave ljubavi, no i u ovom aspektu života strpljenje mora biti nit vodilja - ništa na brzaka, bez preskakanja prirodnih koraka i stepenica u vezi.

Na žalost, tu će se u priču uključiti i sanjivi Neptun u Ribama koji će vas stalno pokušati odvesti u zemlju iluzija i snova, pa je jedini dobar savjet na ovom životnom polju - držite se vi lijepo ovozemaljskog života i čvrstih činjenice, a sanjarenje ostavite za neku drugu godinu.

S takvim pristupom Blizanci u dugotrajnim vezama i braku uspješno će obnoviti iskru s početka veze i čvršće se povezati s partnerom, dok oni koji tek traže ljubav svog života mogu pričekati periode naklonosti Venere: od 2.3. do 26.3., posebno od 10.6. do 3.7., opet od 15.9. do 8.10. i od 21.12. do kraja godine.

Sve u svemu, jedna lijepa godina ako uspijete održati bistru glavu i noge na zemlji, u svakom slučaju.

ZDRAVLJE

Neumjerenosti u konzumaciji mogle bi vam ove godine stvoriti prilične probleme sa zdravljem, a takvo ponašanje samo reflektira zbrku koju imate u glavi. Znači, potrebno je odrediti nekakav makar okvirni dnevni raspored i čvrsto ga se pridržavati, od spavanja preko kvalitetnih obroka do obavezne tjelesne aktivnosti.

Evo godišnjeg horoskopa za 2019. za svaki pojedinačni znak horoskopa: 

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 Godišnji horoskop 2019 Ovan
 Godišnji horoskop 2019 Bik  Godišnji horoskop 2019 Blizanci
Godišnji horoskop 2019 Rak 
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 Godišnji horoskop 2019 Lav
 Godišnji horoskop 2019 Djevica
 Godišnji horoskop 2019 Vaga
Godišnji horoskop 2019 Škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 Godišnji horoskop 2019 Strijelac
 Godišnji horoskop 2019 jarac
 Godišnji horoskop 2019 Vodenjak
Godišnji horoskop 2019 Ribe 

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

30.12.2018. 19:04:16
http://metro-portal.hr/blizanci-godisnji-horoskop-za-2019/116182/