Metro-portal.hr

objavljeno 30.12.2018. 19:12:19
BIK - 2019.

BIK - Godišnji horoskop za 2019.

Godišnji horoskop za 2019. Bikovima poručuje da je godina promjene sjajna stvar jer donosi sve ono čemu su se nadali godinama

Godišnji horoskop za Bika za 2019.

Godišnji horoskop za Bika za 2019. poručuje pripadnicima ovoga znaka da je vrijeme za borbu, kako za svoje stavove i vrijednosti, tako i za svoj položaj na poslu i u društvu. Da se ne preplašite odmah na početku - godina će biti izazovna u svim aspektima života, no prepreke ćete ipak prelaziti bez većih gubitaka.

Dobra strana cijele priče je činjenica da ćete imati ono najvažnije u neograničenim količinama - emotivnu podršku najbližih koji će shvatiti u kakvoj se situaciji nalazite i staviti vam se na raspolaganje kako biste što učinkovitije savladavali probleme.

Najsnažniji utjecaj na ovu, a i godine koje dolaze je trajni ulazak Urana u vaš znak 7. ožujka - već se malo šuljao po vašim predjelima tijekom druge polovice prošle godine, no retrogradno kretanje vratilo ga je u Ovna, tako da tek krajem prvog kvartala godine počinjete osjećati njegov puni utjecaj.

To znači da su pred vama značajne promjene, prvenstveno na mjestu gdje ih najmanje volite - u vašoj glavi, jer će vas prisiliti da na stvari počnete gledati drugim očima, ne nužno lošijim ili boljim, samo različitim od dosadašnjih.

Stoga, pripremite se, prikupite snagu za promjene i prepustite se tijeku događanja, spremni u svakom trenutku reagirati na najbolji način kako bi zaštitili svoje i interese svoje obitelji.

POSAO

Da ne duljimo - situacija vam je potpuno otvorena i mogućnosti su velike, na vama je da se bacite na one koje smatrate najboljima za sebe i čvrsto ih zgrabite. Potporu će vam tijekom cijele godine slati snažni Saturn i Pluton iz Jarca, stoga iskoristite situaciju i preokrenite neke negativne trendove.

Jupiter u Strijelcu također će se pokazati kao dobar saveznik, osiguravajući vam toliko potrebnu potporu drugih ljudi bez kojih neke od problema koji će se pojaviti tijekom godine sigurno ne biste bili u stanju savladati.

Borba će naročito biti izražena u prvih pet mjeseci godine, no kako je istovremeno to razdoblje i najpovoljnije za stjecanje materijalnog, bilo bi dobro kad biste ušli u godinu spremni na sve, puni energije i elana.

Važno je ne izgubiti ga kad stvari počnu zapinjati i kretati u pogrešnom smjeru, nego upravo u tim trenucima zapeti najjače kako bi se vratile na pravi put. Sami sebi ćete biti najveći neprijatelj, i to u situacijama kada odlučite da nije potrebno davati 100 posto svojih mogućnosti - ove godine vam takve akrobacije neće olako proći.

Stoga, pokažite prvenstveno sami sebi, a nakon toga i okolini da ste potpuno spremni za sve izazove koje vam netko može postaviti i sve će se riješiti na najbolji mogući način za vas.

LJUBAV

Ljubav je ove godine vrlo važan segment života Bikova jer će im tijekom cijele godine biti potrebna bezuvjetna potpora najmilijih, partnera na prvom mjestu, kako bi uspjeli ostvariti sve svoje planove i ciljeve.

Promjene kroz koje će prolaziti u svojoj glavi mogu postati prilično velika prepreka harmoničnim odnosima u vezi ili braku, stoga je nužno partneru objasniti što se događa na najjasniji mogući način i zamoliti za toleranciju kad se povremeno počnete ponašati neuobičajeno i drugačije nego prije.

Saturn koji plovi Jarcem dat će vam veliku podršku u tome, a kako Venera sjajno utječe na vaš znak u nekoliko perioda tijekom godine - od 4.2. do 1.3., a posebno od 16.5. do 9.6., od 22.8. do 14.9. i od 27.11. do 20.12., iskoristite to vrijeme za osvježavanje odnosa s partnerom.

Naravno, Bikovi koji još uvijek nemaju stalnog partnera te periode mogu promatrati kao prigode za pronalazak srodne duše, što će velikom dijelu takvih i uspjeti uz minimum truda - vaša nova osobnost pomoći će vam u tome.

Važno je napomenuti da je ključna riječ godine kad je ljubav u pitanju - strpljenje. Nema potrebe za žurbom, sve polako i temeljito pripremite pa tek onda krenite u akciju, a i nju provodite laganim tempom kako bi se sve odvijalo prirodno i nenametljivo, bez naglih skokova.

ZDRAVLJE

Ove bi se godine, u svjetlu svih promjena kroz koje prolazite, trebali odreći nekih nezdravih navika koje ste stekli kroz godine, a naročito onih koje se tiču prehrane i kretanja - upišite se na neko vježbanje, ma kakvo ono bilo, i neka u vašem tanjuru bude što više povrća, a što manje masne mesine.

Evo godišnjeg horoskopa za 2019. za svaki pojedinačni znak horoskopa: 

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 Godišnji horoskop 2019 Ovan
 Godišnji horoskop 2019 Bik  Godišnji horoskop 2019 Blizanci
Godišnji horoskop 2019 Rak 
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 Godišnji horoskop 2019 Lav
 Godišnji horoskop 2019 Djevica
 Godišnji horoskop 2019 Vaga
Godišnji horoskop 2019 Škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 Godišnji horoskop 2019 Strijelac
 Godišnji horoskop 2019 jarac
 Godišnji horoskop 2019 Vodenjak
Godišnji horoskop 2019 Ribe 

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

30.12.2018. 19:12:19
http://metro-portal.hr/bik-godisnji-horoskop-za-2019/116184/