Metro-portal.hr

objavljeno 31.12.2015. 12:16:42
VAGA 2016.

VAGA - godišnji horoskop za 2016.

Vage očekuje godina koja će biti puna događanja i obrata, no i pored toga donosi veliku količinu zadovoljstva pripadnicima ovog znaka

Godišnji horoskop za 2016. za Vagu

Godišnji horoskop za 2016. za Vagu govori o godini koja će biti puna događanja i obrata, no i pored toga donosi veliku količinu zadovoljstva pripadnicima ovog znaka. Naime, ozbiljni i odlučni Saturn ovu će godinu provesti u 3. kući Vage povezanoj s umom i komunikacijom, što će donijeti toliko potrebnu odlučnost u svim situacijama i mogućnost donošenja odluka bez oklijevanja.

Kao što samo ime znaka kaže, ovakvo ponašanje nije baš karakteristično za Vage, pa utjecajem Saturna mirniji i povučeniji pripadnici znaka mogu samo profitirati i napokon uzeti svoj dio reflektora kako na privatnom, tako i na poslovnom planu.

Ključna riječ za 2016. godinu je - fokus, koji trebate iskoristiti na najbolji mogući način kako biste ostvarili planove koji stoje u prašnjavim ladicama već dugo zbog poslovične neodlučnosti vašeg znaka.

Neki od najvažnijih događaja godine bit će u vezama, jer će se tijekom godine dogoditi konsolidacija, ali na novim osnovama do kojih će se doći kroz manje ili veće turbulencije, no to će samo ojačati dugotrajne veze, a one svježe će odmah na početku postaviti na vrlo zdrave osnove koje bi mogle garantirati toliko željenu sigurnost.

Prvi dio godine u svakom bi slučaju trebalo izbjegavati ekscesno ponašanje, ma koliko vam neke stvari išle na živce poslovno ili privatno i pričekati rujan koji je svim znakovima ove godine ključan u nekom segmentu života - kod Vaga je to na prvom mjestu profesionalni život koji bi tada mogao procvjetati ako odlučite iskoristiti novostečenu odlučnost. Nema straha, ništa loše ne može vam se dogoditi, čak će i otkaz biti dobrodošla promjena onima koji su zapali u rutinu iz koje nisu vidjeli izlaza.

nastavi čitati dolje

POSAO

U poslovnom dijelu vašeg horoskopa cijele će godine događajima upravljati Neptun, što će vam na početku pričinjavati teškoće dok ne shvatite način na koji djeluje - morate biti kreativni i otvorenog uma, odlučni u provođenju promjena kako biste ovaj aspekt iskoristili na najbolji mogući način i napredovali u poslovanju.

Kao što smo već spomenuli, rujan je ključan mjesec - ulaskom Jupitera u poslovno područje vašeg horoskopa otvorit će vam se mnoga vrata i nove mogućnosti, na vama je da iskoristite snagu Saturna i njegovu sigurnost kako biste donijeli ispravne odluke u vezi svoje budućnosti koja može i treba biti vrlo, vrlo svijetla i dobra.

Mars će vam financijsku situaciju popraviti već u prva dva mjeseca godine kad možete steći sigurnost za poslovne poteze u ostalim mjesecima, bez bojazni da ćete ostati na cesti. No, ipak pripazite na njegov retrogradni prolazak u lipnju kad trebate biti oprezniji s novcem i, po mogućnosti, ne ulaziti u nikakve aranžmane s drugim ljudima, ma koliko se oni na prvi pogled činili dobrima.

No, već s početkom srpnja stvari se vraćaju u normalu za ovu godinu, što znači povećan priljev financijskih sredstava i veće povjerenja šefova i klijenata. Sve u svemu, poslovno će ovo biti vrlo dobra godina za Vage.

LJUBAV

U ovom području života cijele će godine dominaciju imati sanjivi i nepredvidljivi Uran, što će ipak donijeti određene prednosti - tijekom godine će se iskristalizirati odnos u kojem ste trenutno i moći ćete mirna srca donijeti odluku ima li smisla nastaviti ili je došlo vrijeme za rastanak.

Malo jače probleme možete osjetiti tijekom studenog i prve polovice prosinca kad će u područje ljubavi ući razorni Mars, no s druge strane ta se snažna energija može odlično iskoristiti kako bi se ponovno probudila iskra strasti u dugotrajnim vezama.

Jednako tako, budite oprezni tijekom svibnja kad će na ovaj segment vašeg života utjecati prolazak retrogradnog Merkura, donoseći laganu konfuziju u komunikaciji i nerazumijevanje partnera za vaše ideje i želje. Strpite se, trajat će kratko i neće biti toliko bolno koliko možda zvuči na prvu.

ZDRAVLJE

Tijekom prvih devet mjeseci godine nužno je posvetiti veliku pažnju zdravlju jer će u tom razdoblju Jupiter, vladar kuće zdravlja vašeg znaka biti u opoziciji s Neptunom što bi moglo donijeti prilične zdravstvene poteškoće, prvenstveno psihičke prirode - pazite se da vas ne ulovi depresija.

Evo godišnjeg horoskopa za 2016. za svaki pojedinačni znak horoskopa: 

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 Godišnji horoskop 2016 Ovan
Godišnji horoskop 2016 Bik
 Godišnji horoskop 2016 Blizanci
Godišnji horoskop 2016 Rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 Godišnji horoskop 2016 Lav
 Godišnji horoskop 2016 Djevica
 Godišnji horoskop 2016 Vaga
Godišnji horoskop 2016 Škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 Godišnji horoskop 2016 Strijelac
 Godišnji horoskop 2016 jarac
 Godišnji horoskop 2016 Vodenjak
Godišnji horoskop 2016 Ribe 

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

31.12.2015. 12:16:42
http://metro-portal.hr/vaga-godisnji-horoskop-za-2016/95795/