Metro-portal.hr

objavljeno 22.01.2012. 14:42:00
2012.

Tigar - godišnji kineski horoskop za 2012.

Ovo će biti povoljna godina za karijeru, puna novih mogućnosti, poslova i aktivnosti i dobre zabave

Užurbana godina puna događanja mogla bi vas često zateći u raskoraku između raznih aktivnosti, putovanja, posla i kuće. Dobra je vijest da vam to odgovara i da nećete gubiti koncentraciju na važne stvari koje ste si postavili kao prioritete. Bit ćete usredotočeni i sposobni riješiti sve što vam život nanese na put, stoga ne bi bilo loše posvetiti se dodatnom obrazovanju. Naravno, bit će i zapreka koje će vas, u nekim aspektima života, bacati par koraka unatrag, no vaša volja će vas uvijek povući i natjerati da idete dalje.

Pripazite na poslovnom planu, nemojte spuštati gard kako vam se ne bi dogodilo da zaposlite krivu osobu koja bi vas mogla unazaditi. Uz sve to, potrebno je posvetiti dužnu pažnju partneru kako biste mogli računati na podršku u svim situacijama, a u tome će vam najviše pomoći vaša spretnost u planiranju.

KARIJERA

TIGAR DATUMI8. 2. 1902. - 28. 1. 1903.
26. 1. 1914. - 13. 2. 1915.
13. 2. 1926. - 1. 2. 1927.
31. 1. 1938. - 18. 2. 1939.
17. 2. 1950. - 5. 2. 1951.
5. 2. 1962. - 24. 1. 1963.
23. 1. 1974. - 10. 2. 1975.
9. 2. 1986. - 28. 1. 1987.
28. 1. 1998. - 15. 2. 1999.

Ova je godina povoljna za pomake u karijeri koje već dulje vrijeme očekujete, naročito zbog sposobnosti planiranja koje će napokon biti prepoznate i upotrijebljene na pravi način. Naravno, pritom treba računati i na sve nužne izmjene koje ćete morati napraviti i shvatiti da je to jednostavno tako, bez pretjeranog živciranja i razbijanja glave što bi bilo da je bilo drugačije. Vaše samopouzdanje, odlučnost i upornost glavne su karakteristike koje godinu Zmaja mogu okrenuti u vašu korist i udariti temelje za dugoročno blagostanje. Kad stignete do pozicije upravljanja ljudima, pripazite kome povjeravate kakve poslove, jer se na toj razini greške jednostavno ne opraštaju i mogu biti fatalne, pa zaboravite na prijateljske odnose s podređenima.

MATERIJALNA SITUACIJA

Iako će u poslovnom smislu nastupiti napredak, to se neće odmah osjetiti na materijalnom planu, stoga preporučujemo da ne krenete odmah po salonima automobila samo zato što imate novu titulu. Dosta ćete potrošiti na svoje i zdravlje najbližih, bit će uključena i putovanja, stoga postavite kobru u novčanik da nadzire troškove. Naravno, suzdržite se od posuđivanja novca drugim ljudima, jer to u ovoj situaciji nije preporučljivo, osim ako se stvarno ne radi o nužnim potrebama najbližih. Ove godine u novčanim stvarima možete vjerovati samo i isključivo sebi i svojim predosjećajima, tako da budete pažljivi kad vam se predlažu neki poslovni planovi.

VEZE

Tigrovi koji nisu u vezi nemaju prevelike šanse za pronalaženje životnog suputnika, no s druge strane neobavezne zabave bit će napretek, ukoliko to želite. Najveći utjecaj na veze imat će upravo posao koji će okupirati najveći dio vašeg vremena. Bivoli u stabilnim vezama ili braku u poslu će imati glavnog neprijatelja u kući, jer vrijeme provedeno na poslu znači manje vremena provedenog s obitelji, što neće biti blagonaklono primljeno. Stoga, iskoristite svoju sposobnost planiranja nemogućeg i posvetite domu jednaku pažnju kao i poslu, trebat će vam podrška u važnim odlukama koje jednostavno ne možete donijeti sami.

ZDRAVLJE

Bolesti će se izmjenjivati jedna za drugom, no niti jedna ozbiljna, već sve one male i dosadne koje više živciraju nego smetaju. Dobar dio takvih problema možete otkloniti sami, prevencijom, zdravijom prehranom i dovoljnom količinom odmora, pa bi bilo dobro da se posvetite svom tijelu s vremena na vrijeme. Preporučljivo je obaviti i neki veći generalni pregled, čisto da budete svjesniji svog stvarnog stanja. Malih ozljeda će također biti, no ne brinite, ništa vam neće biti od par ogrebotina i istegnutih mišića.

ODNOSI S LJUDIMA

Količina posla koju ćete si natovariti na glavu bit će dovoljan štit od svih glasina i tračeva koji će se širiti o vama, no bilo bi dobro svako toliko barem popiti kavu s bliskijim suradnicima u opuštenijem okruženju kako bi imali nadzor nad situacijom. Pokušajte također zanemariti "dobronamjerne" savjete kojima vas obasipaju, jer vaš ovogodišnji uspjeh neće naići na odobravanje baš svih oko vas. Ne brinite, neće vas iznevjeriti bliski prijatelji ili poslovni partneri, ali da će biti onih koji bi vas rado vidjeli u blatu, hoće. Najbolji lijek je potpuno ignoriranje takvih pokušaja, jer svako uključivanje u odnose tog tipa neće biti zdravo niti pametno.

Ostali znakovi:

 


 
 Štakor Bivol Tigar
Zec (Mačka)  Zmaj  Zmija
           
 Konj Koza
 Majmun Pijetao
 Pas Svinja
Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije ga dozvoljeno prenositi i kopirati.
22.01.2012. 14:42:00
http://metro-portal.hr/tigar-godisnji-kineski-horoskop-za-2012/67493/