Metro-portal.hr

objavljeno 31.12.2015. 12:21:44
RIBE 2016.

RIBE - godišnji horoskop za 2016.

Budite spremni za godinu koja će vam otvoriti mnoga vrata, a na vama je da im ne dozvolite da se zatvore.

Godišnji horoskop za 2016. godinu za Ribe
Godišnji horoskop za 2016. godinu za Ribe (Metro)

Godišnji horoskop za 2016. godinu za Ribe poručuje da će se i ove godine osjećati odlično u svojoj koži zbog utjecaja svog vladara Neptuna koji će i dalje biti u njihovom znaku. Ipak, to nosi i određene opasnosti - glava vam može ostati u oblacima, izgubljena u mašti i strasti koju svakodnevno projicirate.

Dva su datuma ključna za sve projekte koje planirate pokrenuti ili završiti ove godine - pomrčina Sunca u vašem znaku u ožujku i pomrčina Mjeseca u rujnu. Ako pokrenete projekte oko pomrčine Sunca, plodove svog rada vidjet ćete za gotovo pola godine, oko pomrčine Mjeseca, što je zapravo prilično brzo i učinkovito.

Imat ćete velike snove i planove tijekom cijele godine pod utjecajem Plutona koji će vladati tim područjem života i transformirati vaše ideje u nešto praktično i ostvarivo, no uz to će zahtijevati velike promjene u životu. Najbolje vrijeme za njih je tijekom listopada i početka studenoga kad će tim područjem vladati snažni i probojni Mars.

No, nije to sve od Marsa ove godine - ući će u vaš znak u drugoj polovici prosinca i omogućiti vam da godinu završite u furioznom stilu, puni energije i spremni za otvaranje novih poglavlja u svom životu.

Sve u svemu, budite spremni za godinu koja će vam otvoriti mnoga vrata, a na vama je da im ne dozvolite da se zatvore - postavite nogu ako je potrebno, ali ove prilike stvarno ne biste trebali propustiti jer ćete moći položiti temelje uspjeha u godinama koje slijede.

nastavi čitati dolje

POSAO

Novcem će ove godine vladati Uran, što je s jedne strane dobro jer donosi novac, no njegova hirovitost na žalost pomaže i pri trošenju, pa bi se godina mogla opisati - kako došlo, tako otišlo. No, naravno da vi imate zadnju riječ i ako naučite biti odgovorniji s novcem, na kraju godine imate ćete ga i više nego dovoljno.

Godina je vrlo povoljno aspektirana za započinjanje vlastitog posla tijekom ožujka, oko pomrčine Sunca, a rezultate možete vidjeti već početkom rujna oko pomrčine Mjeseca. Najbolje su aspektirane poslovne ideje vezane za znanost, tehnologiju i internet.

Saturn će godinu provesti u vašem području karijere što znači da ćete moći napokon doživjeti profesionalno ostvarenje i satisfakciju za sav uložen trud. Sjajno je to što ćete doseći visoku profesionalnu razinu koju ćete moći održavati još godinama, a za one koji su bili prilično lijeni tijekom života, ova je godina poziv na buđenje i pokretanje.

Stoga, već od početka godine krenite s planiranjem kako biste najbolje iskoristili povoljne aspekte tijekom ožujka i krenuli u avanturu svog života.

LJUBAV

Prvih devet mjeseci godine bit će kao u bajci iz jednostavnog razloga - moćni Jupiter će to razdoblje provesti u području veza i obasjavati ga svojim blagotvornim utjecajem, što će Ribama donijeti toliko potrebni mir i sigurnost koju uvijek traže u vezama.

Slobodne Ribe mogu ovaj period iskoristiti za pronalazak osobe s kojom će započeti dugotrajnu i uspješnu vezu, jer će vam taj utjecaj Jupitera dati unutarnji sjaj koji će se osjećati nadaleko, pa potraga za novim partnerom zapravo neće biti nimalo teška ili komplicirana.

U slučaju da ste spremni za brak, najbolje je vrijeme za vjenčanje početak rujna, oko pomrčine Mjeseca koja će ove godine u svim aspektima života biti vrlo važna za sve Ribe. Naime, nakon nje u područje veza stiže retrogradni Merkur koji će uzrokovati manje nesuglasice, pa je važne stvari dobro obaviti prije toga.

ZDRAVLJE

Budite mirni nakon dugo vremena - ove ćete godine imati vrlo malo zdravstvenih problema, jedino tijekom ljeta trebate biti oprezniji zbog loših aspekata koji mogu uzrokovati ozljede, ali ipak samo površinske. Pazite posebno na noge i glavu, a kako i inače niste pretjerano fizički aktivni, energiju koje ćete biti puni ove godine trebali biste iskoristiti za započinjanje redovitog vježbanja.

Evo godišnjeg horoskopa za 2016. za svaki pojedinačni znak horoskopa: 

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 Godišnji horoskop 2016 Ovan
Godišnji horoskop 2016 Bik
 Godišnji horoskop 2016 Blizanci
Godišnji horoskop 2016 Rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 Godišnji horoskop 2016 Lav
 Godišnji horoskop 2016 Djevica
 Godišnji horoskop 2016 Vaga
Godišnji horoskop 2016 Škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 Godišnji horoskop 2016 Strijelac
 Godišnji horoskop 2016 jarac
 Godišnji horoskop 2016 Vodenjak
Godišnji horoskop 2016 Ribe 

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

31.12.2015. 12:21:44
http://metro-portal.hr/ribe-godisnji-horoskop-za-2016/95800/