Metro-portal.hr

objavljeno 25.12.2019. 09:41:00
OVAN

OVAN - godišnji horoskop za 2020. godinu

Godišnji horoskop za 2020. Ovnovima poručuje da je ovo godina potvrđivanja statusa i provođenja nužnih promjena za napredak

Godišnji horoskop za Ovna za 2020.
Godišnji horoskop za Ovna za 2020. (Metro)

Godišnji horoskop za 2020. za Ovna govori pripadnicima ovog znaka da mogu krenuti glavom u promjene bez straha, pod uvjetom da ih rade uz ljude s kojima se slažu i koji im u potpunosti odgovaraju.

Jedino tako osjećat će se dovoljno sigurno i komforno u novim situacijama koje će proizlaziti iz promjena načina razmišljanja i ponašanja - neki od vas ovo čekaju godinama, drugi su ih tek nedavno osvijestili kao potrebu, no i jedni i drugi mogu biti jednako uspješni.

LJUBAV

Na ljubavnom se planu približava vrijeme donošenja odluka koje će obilježiti sljedeći duži period vašeg života. Sve nedoumice koje trenutno imate nestat će u trenutku kad shvatite neke stvari o ljudima koji vas okružuju, ma kako one ugodne ili neugodne bile. Ova će godina donijeti otvaranje prema ljudima koji vam odgovaraju, spontano ćete osjećati privlačnost i zajedničke interese.

----------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

--------------------------------------------------------------------------------

Usamljeni Ovnovi ove godine imaju priliku pretvoriti prijateljstvo u trajnu ljubav, koja će imati dodatnu kvalitetu upravo u prijateljskom aspektu koji ste nadrasli i poželjeli ga pretvoriti u nešto više. Sve to moglo bi donijeti i odluku o zajedničkom životu s voljenom osobom tijekom listopada i studenog.

nastavi čitati dolje

Ovnovi u stabilnim vezama i braku imat će godinu koje će se rado sjećati, jer žar s početka veze polako će se početi ponovno raspirivati. Nemojte biti povučeni u sebe, otvorite se partneru i riješite sve dileme i sumnje koje imate, kako bi vaša veza bila što bolja i ispunjenija. Nema potrebe za suzdržanošću i ustaljenim shemama, sve će inicijative koje dolaze od vas biti odlično prihvaćene od strane partnera.

Pozitivna razdoblja
Ljubav, djeca, kreativnost, zabava
1. siječnja - 7. lipnja

Posao, zdravlje
7. lipnja - 29. srpnja

Brak i odnosi
29. srpnja - 14. rujna

Zajedničke financije
14. rujna - 28. listopada

Putovanja, obrazovanje, duhovnost
28. listopada - 7. prosinca

Karijera, socijalni status
od 7. prosinca

POSAO

U ovoj ćete godini postaviti neke ciljeve i planove koji će na poslovnom planu biti sjajno izbalansirani, kreativni i izvedivi.

Kako je Jupiter u povoljnom aspektu prema vašem znaku, pri tome možete mirno zatražiti razgovor o svom statusu i primanjima, jer kvalitete koje imate više neće proći nezamijećene.

Nećete biti usamljeni u svome radu, lako ćete pronalaziti partnere za ispunjenje svojih planova, povezat ćete se s ljudima koji će vam odgovarati po mentalitetu i načinu rada. Kako biste na temelju toga postigli željeni uspjeh, bit će dovoljno da se otvorite i oslobodite prirodne suzdržanosti.

Iako će početak godine biti nešto zahtjevniji i kompliciraniji nego što očekujete, već početkom proljeća primjetit ćete kvalitativne promjene koje će se početi ubrzavati kako se približava ljeto. Drugi dio godine donijet će željeni intenzitet promjena i vratit će optimizam i želju za radom. Ulaganja su dobro aspektirana, no samo u slučaju da se dovoljno dobro informirate o svim mogućnostima. Nemojte igrati na prvu loptu, ma kako privlačna bila, nego se dobro raspitajte i plodovi kvalitetnog odlučivanja pokazat će se na kraju godine.

Ograničavajuća razdoblja
Karijera
1. – 15. siječnja

Prihodi
8. travnja - 11. svibnja

Posao i zdravlje
20. kolovoza -12. rujna

Putovanja
10. - 30. prosinca

ZDRAVLJE

Vaša energija raste sve do rođendana, donoseći vam potrebnu snagu za potrebne promjene i inicijative koje ćete pokretati na poslovnom i privatnom planu tijekom prvog dijela godine. No, nemojte misliti da je izvor te energije neiscrpan i da ga ne treba obnavljati. Lipanj je najbolje vrijeme za pojačane aktivnosti na svježem zraku, pa pronađite neki sport ili način vježbanja koji vam najviše odgovara po svojoj dinamici.

Na taj ćete način iz sebe uspješno izbaciti stres koji će se prikupljati tijekom prvog dijela godina poslovnim i privatnim promjenama. Dodir s prirodom bit će blagotvoran i omogućit će vam ponovno punjenje baterija za drugi dio godine.

Evo godišnjeg horoskopa za sve znakove za 2020. godinu

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 ovan
 bik  blizanci
 rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 lav  djevica
 vaga
 škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 strijelac
 jarac
 vodenjak
 ribe

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

25.12.2019. 09:41:00
http://metro-portal.hr/ovan-godisnji-horoskop-za-2020-godinu/122812/