Metro-portal.hr

objavljeno 31.12.2015. 11:23:31
OVAN - 2016.

OVAN - godišnji horoskop za 2016.

Ovnovi će ove godine i dalje osjećati snažan impuls kreativnosti koji ih potiče na promjene i uvođenje novosti u svom životu

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Metro)

Godišnji horoskop za 2016. za Ovna poručuje pripadnicima ovog znaka da će i dalje osjećati snažan impuls kreativnosti koji ih potiče na promjene i uvođenje novosti u svom životu zbog prisutnosti Urana u njihovom znaku.

No, pritom upozorava da nisu poželjne nagle i impulzivne promjene zbog trigona Urana i Saturna, koji svojom suzdržanošću daje potrebnu analitičnost i dugoročno razmišljanje, što Ovnovima inače nije urođeno. Ovakvu situaciju treba iskoristiti svaki Ovan koji želi napraviti korjenite promjene u svom životu, jer ova je godina idealna za to - promjene u privatnom životu ili karijeri trebaju biti brižljivo isplanirane i provedene.

Tranzit Saturna preko druge kuće tijekom 2016.i 2017. uvodi Ovnove u godine reorganizacije samih sebe, ispitivanja vrijednosti i koncepata za koje se zalažu i životne filozofije u cjelini.

Sve u svemu, 2016. godina Ovnovima je najbolje aspektirana za učenje i usavršavanje u poslu, što će sve poslužiti kao sjajna priprema za napredovanje u karijeri, a najbolje od svega je činjenica da će se pritom dobro zabavljati i biti u središtu pažnje zbog svojih uspjeha.

Ipak, prvu polovicu godine remen treba lagano stegnuti jer će financije biti kratke, pa se treba čuvati impulzivnih odluka. No, u drugom dijelu godine sklopit će se neka partnerstva koja će donijeti značajno poboljšanje stanja u novčaniku. Što se tiče veza, sve će biti regularno do rujna, kad Jupiter ulazi u kuću parova, što znači značajno poboljšanje na ljubavnom planu.

nastavi čitati dolje

POSAO

Prvih devet mjeseci godine imat ćete fantastičnu podršku na poslovnom planu - moćni Jupiter u području poslovanja koji će vam omogućiti da napravite više, otvarati vam nove poslovne mogućnosti i pomagati napraviti pozitivne pomake na radnom mjestu.

Pomrčina Sunca 1. rujna dogodit će se upravo u području poslovanja vašeg znaka, što će vam donijeti značajnu količinu energije koju trebate iskoristiti ili za završavanje velikih poslova ili promjenu karijere. Ispravne poslovne ciljeve pomoći će vam postaviti Pluton koji je u tom području tijekom cijele godine svojom mogućnošću tranformacije ideja u djela.

Mali problemi mogu se pojaviti u siječnju zbog retrogradnog Merkura koji će stvarati buku u komunikacijskim kanalima, a jednako će tako otežati komunikaciju vezanu za financije u svibnju.

Riječ godine je promjena, i to na svim poljima života, pa tako i na poslovnom planu gdje morate pronaći snagu za guranje svojih dobro pripremljenih i obrazloženih ideja. Ako svi planovi zakažu, uvijek se možete vratiti na nešto što ste radili davno, ići će vam od ruke puno bolje nego prije.

LJUBAV

Možda će vam se krajem 2016. godine činiti da ste prošli kroz jednu kaotičnu godinu u ljubavi, no zapravo će to biti prilično normalni usponi i padovi kakve ima svaka ljubavna vjeza. Mars u tom području putuje tijekom prva dva mjeseca godine što može stvoriti razne probleme, pa ostanite usredotočeni na vezu u tom razdoblju.

Pomrčina Mjeseca 23. ožujka može donijeti kulminaciju veze - ili ćete napraviti korak dalje ili ćete prekinuti odnose. Nakon toga se Mars retrogradno vraća u isto područje u lipnju, pa ćete osjećati nedostatak intimnosti u tom razdoblju, no kako će se odmah u srpnju vratiti u normalnu putanju, popravit ćete sve što se poremetilo.

Glavni događaj godine je ulazak Jupitera u područje veza tijekom rujna što će vam do kraja godine donijeti prekrasno razdoblje u kojem možete napokon uživati u plodovima ljubavi i osjećati se kao jedno s partnerom. Oni koji nisu u vezi u tom će periodu imati velike izglede da pronađu osobu kakvu traže već duže vrijeme.

ZDRAVLJE

Dobro aspektiran posao i ljubav donijet će jednake učinke i na zdravlje, jer će bitno smanjena razina stresa na svim poljima imati blagotvoran utjecaj na vaše psihičko i fizičko stanje. Ipak, bilo bi vrijeme da, ako već niste, uvedete vježbanje u svoju dnevnu rutinu jer će vam dati više energije potrebne za sve napore koje ćete morati uložiti tijekom godine. Pritom budite oprezni, mišići su vam ove godine prilično osjetljivi i preveliko naprezanje moglo bi dovesti do ozljeda. Zdrava hrana se, naravno, podrazumijeva.

Evo godišnjeg horoskopa za 2016. za svaki pojedinačni znak horoskopa: 

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 Godišnji horoskop 2016 Ovan
Godišnji horoskop 2016 Bik
 Godišnji horoskop 2016 Blizanci
Godišnji horoskop 2016 Rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 Godišnji horoskop 2016 Lav
 Godišnji horoskop 2016 Djevica
 Godišnji horoskop 2016 Vaga
Godišnji horoskop 2016 Škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 Godišnji horoskop 2016 Strijelac
 Godišnji horoskop 2016 jarac
 Godišnji horoskop 2016 Vodenjak
Godišnji horoskop 2016 Ribe 

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

31.12.2015. 11:23:31
http://metro-portal.hr/ovan-godisnji-horoskop-za-2016/95789/