Metro-portal.hr

objavljeno 21.12.2009. 00:40:00

Lav - godišnji horoskop za 2010.

lav

Lav - godišnji horoskop za 2010.

Godina u kojoj možete ispuniti svoje snove je pred vama, ono što je potrebno kako bi se to i dogodilo je koncentracija i fokus na bitno, a ne rasipanje pažnje i energije na manje važne stvari od kojih nemate nikakve koristi. Ako uspijete preuzeti uzde u svoje ruke, ništa vam neće stajati na putu.

LJUBAV

Intenzivan emocionalni život koji vas očekuje ove godine zadovoljit će vaše apetite za pažnjom u potpunosti, no pripazite da pritom zadovoljni budu i ljudi oko vas do kojih vam je stalo. Ovo se u prvom redu odnosi na Lavove u stabilnim vezama, čiji bi se partneri mogli osjetiti prilično zanemareni. Vaša uvjerljivost mogla bi vas izvući iz nekih situacija, no pazite da ne završite godinu kao manipulator tuđim osjećajima.

Naročito je opasno razdoblje između travnja i kolovoza, kada se Lavovi po definiciji razmašu i šarmiraju sve oko sebe, jer ova bi godina mogla upravo u tim mjesecima donijeti probleme od kojih će vas glava boljeti još godinama. Shvatite svoju elokventnost i šarm kao dar, a ne kao sredstvo zadovoljavanja samo vaših potreba i sve će biti u redu.

Što se tiče slobodnih Lavova, godina pred njima bit će puna prilika za pronalaženje dobrog partnera, no jedino u slučaju da još malo otvorite svoj um i dozvolite sebi priznanje da vam se sviđa netko tko jednostavno ne spada u vaše uobičajene sheme.

Takva je osoba u stvari komplementarna s vama i uklopit će se u vaš život bez problema i na najbolji mogući način. Do sada ste izbjegavali takve odnose, bojeći se još jedne snažne osobe u svom društvu, no ova je godina dragocjena upravo po tome što ćete to napraviti po prvi put i nećete se pokajati zbog te odluke.

POSAO

Dvostruko više posla, no i dvostruko više nagrada očekuje Lavove u novoj godini. Postavljaju se neki temelji za budućnost, pa vam to neće teško pasti, no ipak budite oprezni kako se ne bi razvukli na previše strana odjednom. Ambicija vam neće nedostajati, jedini manjak bit će vremenski, tako da će vam biti potrebna još bolja organizacija. No, kako su Lavovima pohvale duhovna hrana, ove godine sigurno neće biti gladni.

>>Godišnji horoskop 2011 Lav

Travanj i svibanj bit će mjeseci najvećih postignuća, ali nećete do kraja godine ležati na lovorikama uspjeha nego ćete se odmah baciti na nove projekte. Ipak, za to će vam biti potrebna i pomoć drugih ljudi, stoga nemojte oklijevati nego otvoreno potražite partnere koji vam u potpunosti odgovaraju kako bi posao bio gotovo na vrijeme i kako treba.

>>Godišnji horoskop 2011

Budite pažljivi u odabiru, jer ne mogu svi slijediti vaš tempo i imati istu razinu motivacije, pa biste se lošim odabirom doveli u probleme.

Kako vam početak godine donosi toliko željenu financijsku stabilnost, osjećat ćete da je sreća na vašoj strani pa ćete biti spremni preuzeti i nešto više rizika nego inače. Ove će vas godine pratiti i mašta, koja će se pokazati kao odlučan faktor pri odabiru najispravnijih poslovnih poteza. No, od rujna nadalje malo se zaustavite, jer bi mogli uludo potrošiti dobar dio zarađenog.

ZDRAVLJE

Vladavina Marsa na početku godine daje vam dodatnu snagu i zdravlje koji su vam potrebni za ostvarenje ambicija, no samo do početka svibnja, kada bi mogli nastupiti prvi problemi uzrokovani tempom koji ste sami sebi nametnuli. Za dinamičnu osobu poput vas najbolje je rješenje aktivno bavljenje nekim individualnim sportom, stoga se brzo odlučite za svog favorita, jer bez toga ćete vrlo brzo upasti u probleme sa zdravljem. Naročito je opasno ljeto, kad se trebate čuvati pojačanih aktivnosti kako biste energiju očuvali za duže razdoblje i tmurnu jesen.

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 ovan
 bik  blizanci
 rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 lav  djevica
 vaga
 škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 strijelac
 jarac
 vodenjak
 ribe

 

21.12.2009. 00:40:00
http://metro-portal.hr/lav-godisnji-horoskop-za-2010/29026/