Metro-portal.hr

objavljeno 31.12.2015. 12:14:52
BLIZANCI - 2016.

BLIZANCI - godišnji horoskop za 2016.

Došla godina u kojoj su najvažniji dom i obitelj i upravo će tome biti posvećeno prvih devet mjeseci na sve moguće načine

Godišnji horoskop za 2016. za Blizance
Godišnji horoskop za 2016. za Blizance (Metro)

Godišnji horoskop za 2016. za Blizance poručuje ovom znaku da je došla godina u kojoj su najvažniji dom i obitelj i upravo će tome biti posvećeno prvih devet mjeseci ove godine. Naime, Jupiterov tranzit kroz četvrtu kuću obitelji pojačan utjecajem retrogradno Merkura, vladara Blizanaca neće dozvoliti da se fokus premjesti na nešto drugo.

Uobičajeno je kod ovakvih tranzita da završe kupovinom ili gradnjom novog doma ili modernizacijom postojećeg, a moguće su i kupovine nekih važnih dijelova namještaja koji će osnažiti udobnost i estetiku doma, povećajući mu pritom vrijednost. U nekim slučajevima to se može odnositi i na vikendice ili zemlju.

Koristan aspekt Jupitera s Plutonom u području financija omogućit će vam ovakve troškove, ma koliko oni u ovom trenutku izgledali nemoguće veliki, no nemojte se nadati uspjehu preko noći jer su svoje energije u ovom poduhvatu udružili i Neptun i Saturn, koji će vas tjerati na preciznost i dosljednost, što Blizancima inače nije baš urođeno.

Prvih devet mjeseci godine bit će puni izazova na polju ljubavi i prijateljstava, kao i udruživanja i suradnji na poslovnom planu jer se Saturn nalazi u kući partnerstva, uzrokujući nedostatak razumijevanja od partnera i okoline za vaše ideje. Naročito pažljivi trebate biti od ožujka do svibnja i ponovno u kolovozu, zbog prolazaka konfliktnog Marsa koji će izazivati želju za svađama.

Ipak, zadnja četvrtina godine uspješno će vam nadoknaditi sve što ste propustili do tada, kako na ljubavnom, tako i na poslovnom planu gdje biste mogli postati dio važnih partnerskih odnosa u lukrativnim projektima.

nastavi čitati dolje

POSAO

Godina u kojoj ćete se posvetiti uspjehu na poslu, postavljanju dugoročnih ciljeva i odabira puta prema njihovom ispunjenju, što će biti donekle ometano utjecajem sanjivog Neptuna koji će ostati u području karijete tijekom cijele godine.

Pomrčina Sunca 8. ožujka dogodit će se upravo u ovom području, što će vam omogućiti jasniji uvid u vlastite želje i nadanja, što ćete najbolje iskoristiti upravo za postavljanje ciljeva i fokusiranje na onaj koji smatrate najvažnijim u tom trenutku.

Uz to, pomrčina Mjeseca 16. rujna signalizirat će vam da ste jedan od ciljeva dostigli i da je vrijeme da pokupite plodove svog rada. Naročito plodno razdoblje bit će zadnja dva do tri tjedna godine kad u područje karijere uđe Mars i svojom vam energijom pomogne trijumfalno završiti godinu i postaviti sjajne temelje za sljedeću.

Tako ćete godinu započeti manjim projektima koji će vam dati znanje i energiju da se uhvatite u koštac sa zahtjevnijim stvarima u srpnju koje će, kako smo već rekli, kulminirati krajem godine.

LJUBAV

Akivna godina na polju ljubavi koju će cijelo vrijeme nadzirati Saturn, dajući vam toliko potrebnu dozu ozbiljnosti i posvećenosti koja Blizancima tako često nedostaje. Blizanci u vezi dublje će se povezati s partnerom, dok će slobodni ipak još pričekati prije ulaska u ozbiljnu vezu i iskoristiti vrijeme za preslagivanje prioriteta.

Naročitu pažnju treba obratiti u periodu od sredine travnja do kraja svibnja kad kroz područje ljubavi prolazi retrogradni Mars čija energija tada nije agresivna i razbijačka, već poticajna za introspekciju i procjenu vrijednosti veze u kojoj se nalazite. Postat će vam jasno što trebate napraviti kako bi bila bolja i kvalitetnija, što trebate, a što želite dati i primiti od partnera.

Dodatnu ozbiljnost dat će i Pluton svojim utjecajem punim strasti i intenziteta, dok će retrogradni Merkur u siječnju i drugoj polovici prosinca otvoriti i zatvoriti godinu porukama o važnosti intimnosti i druženja s dragom osobom.

Najznačajniji dan u godini za veze je 23. ožujka, dan pomrčine Mjeseca koja će vam otkriti je li vaša veza došla kraju ili se nastavlja u potpuno novom smjeru, osnažena i puna elana.

ZDRAVLJE

Tijekom cijele godine zdravlje će biti na granici, jer ćete se nenamjerno previše iscrpljivati što će donijeti cijelu seriju viroza i trenutaka slabosti zbog kojih ćete povremeno morati kvalitetnije odmoriti nego što to inače radite. Ključ zdravlja bit će kvalitetnija prehrana kojoj ove godine morate posvetiti dužnu pažnju, usvajajući neke navike koje će u godinama koje dolaze dati mogućnost zdravijeg života.

Evo godišnjeg horoskopa za 2016. za svaki pojedinačni znak horoskopa: 

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 Godišnji horoskop 2016 Ovan
Godišnji horoskop 2016 Bik
 Godišnji horoskop 2016 Blizanci
Godišnji horoskop 2016 Rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 Godišnji horoskop 2016 Lav
 Godišnji horoskop 2016 Djevica
 Godišnji horoskop 2016 Vaga
Godišnji horoskop 2016 Škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 Godišnji horoskop 2016 Strijelac
 Godišnji horoskop 2016 jarac
 Godišnji horoskop 2016 Vodenjak
Godišnji horoskop 2016 Ribe 

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

31.12.2015. 12:14:52
http://metro-portal.hr/blizanci-godisnji-horoskop-za-2016/95792/