Metro-portal.hr

objavljeno 22.01.2012. 13:35:00
2012.

Bivol - godišnji kineski horoskop za 2012.

Bit će ovo jedna prosječna godina u kojoj će biti dobrih prilika, puno ćete se kretati i neće vam biti dosadno

Godina puna prilika, ali i prepreka u svim aspektima života donijet će Bivolima prilično aktivan život, bez trenutka mira ili dosade. Iako nećete imati nikakvih značajnijih problema, stalno će se pojavljivati oni mali i dosadni, koji vam ne dozvoljavaju opuštanje. Stoga, nemojte se začuditi trenucima u kojima ćete se osjećati loše i bezidejno, no na sreću trajat će kratko. Naravno, ovo će utjecati na vaše ponašanje prema okolini, koja će jako dobro znati kad vam treba pristupiti, a kada ne. S nekim dragim ljudima mogli bi se, zbog ovakvog ponašanja, i udaljiti i prestati komunicirati.

Zdravlje vam neće biti pretjerano dobro, dok će na materijalnom planu situacija biti u granicama normale, tako da vas barem taj segment ne treba zabrinjavati. Budite strpljivi ove godine, samo ćete na taj način ublažiti negativne energije koje su se namjerile na vaš znak. Nemojte se upuštati u tračeve i ogovaranja, održavajte korektne odnose s okolinom i postavit ćete odlične temelje za budućnost koja će biti bitno svjetlija sljedeće godine.

KARIJERA

Što se tiče karijere, dosta će se prilika za napredovanje ili promjenu posla ukazati tijekom godine, no jednako tako puno njih će vam jednostavno promaknuti ili ćete se predomisliti u zadnji čas. Pošto ćete stalno razmišljati o nečem novom, bilo bi dobro da tijekom ljeta napravite rez i odlučite: odlazite ili ostajete. U suprotnom bi vas tolika količina emocija uloženih u razmišljanje mogla učiniti nestabilnom osobom. Naravno, bit će i podmetanja koja će vam upropastiti neke izgledne prilike, no i dalje je zapravo sve u vašim rukama, kako odlučite tako će i biti. Stoga, klonite se svega što izravno ne utječe na vaš život i posvetite se sebi, na taj ćete način najviše profitirati.

MATERIJALNA SITUACIJA

Prosječna, što je u ovim okolnostima zapravo prilično dobro. Ograničena količina novaca natjerat će vas da preispitate svoje prioritete i organizirate život na način koji vam više odgovara i ima blagotvorniji utjecaj na vaše zdravlje. Malo domišljatosti bit će dovoljno da vam standard ostane na jednakoj razini, uz puno više mira i spokoja. Ako ste skloni riziku i kocki, ova godina je relativno dobra, no jedino u slučaju da možete obuzdati porive i dići se od stola na vrijeme, kako bi keširali dobitak dok ga još imate.

VEZE

Bivoli koji nisu u vezi imat će prilično napornu godinu, jer će njihova ćudljivost prilično utjecati na odnose sa suprotnim spolom. Uz to, bit će problema i zbog glasina koje će netko širiti prema osobama koje su zainteresirane za vas. Lijeka ima, ne brinite - bit će dovoljno ne obazirati se na druge i biti vesela osoba, i na taj ćete način privlačiti ljude koji vam trebaju. Kad vam uspije ostvariti vezu, nemojte se hvaliti unaokolo dok je ne učvrstite, to bi moglo biti fatalno. Glavno pitanje je povjerenje, tj. može li druga osoba zadobiti dovoljno vašeg povjerenja da je pustite blizu sebe. I, za kraj, ne dozvolite drugima da utječu na vašu vezu, ma tko to bio.

BIVOL DATUMI19. 2. 1901. - 7. 2. 1902.
6. 2. 1913. - 25. 1. 1914.
25. 1. 1925. - 12. 2. 1926.
11. 2. 1937. - 30. 1. 1938.
29. 1. 1949. - 16. 2. 1950.
15. 2. 1961. - 4. 2. 1962.
3. 2. 1973. - 22. 1. 1974.
20. 2. 1985. - 8. 2. 1986.
7. 2. 1997. - 28. 1. 1998.
26. 1. 2009. - 14. 2. 2010.

ZDRAVLJE

Imunološki sustav vam je krhkiji nego inače, stoga je prilično izvjesno da ćete ove godine patiti od probavnih poteškoća, koje se mogu razviti u bolesti ukoliko ne reagirate na vrijeme. Prehlade i kašalj bit će vam suputnici dobrim dijelom godine, a sve je rješivo promjenom prehrambenih navika. Izbalansirana prehrana u kombinaciji s dovoljno odmora napravit će čuda za vaše zdravlje, pa bi bilo dobro da se obratite nekom stručnjaku kako bi vam pomogao u određivanju prave količine hrane i sastava obroka.

ODNOSI S LJUDIMA

Okolina vam ove godine nije pretjerano sklona, probudit će se sklonosti traču i ogovaranju zbog vašeg uspjeha koje bi mogle izvršiti presudan utjecaj na vašu odluku o promjeni posla. Vi se nipošto ne smijete uvlačiti u razgovore tog tipa, jer ćete takvu grešku zažaliti vrlo brzo. Pokušajte ostvariti pravi balans između prijateljskih odnosa na poslu i distanciranja od ulaženja u nečiju intimu. Zadržite svoje mišljenje za sebe, ova godina nije naklonjena takvim razgovorima, jer bi se sve što kažete, kao u filmu, moglo iskoristiti protiv vas u određenim okolnostima. 

Ostali znakovi:
 


 
 Štakor Bivol Tigar
Zec (Mačka)  Zmaj  Zmija
           
 Konj Koza
 Majmun Pijetao
 Pas Svinja

 

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije ga dozvoljeno prenositi i kopirati.

22.01.2012. 13:35:00
http://metro-portal.hr/bivol-godisnji-kineski-horoskop-za-2012/67491/