Metro-portal.hr

objavljeno 31.12.2015. 12:13:17

BIK - godišnji horoskop za 2016.

Bikovi u ovoj godini mogu očekivati razna putovanja koja neće biti samo fizička, na daleka mjesta, već i na jednako udaljena mjesta uma

Godišnji horoskop za 2016. za Bika

Godišnji horoskop za 2016. za Bika poručuje pripadnicima ovog znaka da ih u ovoj godini očekuju mnoga putovanja, kako na fizičkom, tako i na mentalnom planu zbog utjecaja Plutona u kući putovanja pojačanog energijom Jupitera tijekom prvih 8 mjeseci 2016. godine.

Vaša će želja za istraživanjem biti naročito izražena kad ste u pitanju vi sami, što praktično znači da je došlo vrijeme za inventuru do sada napravljenog, repozicioniranje prioriteta i vrijednosti u životu te stjecanje novih znanja za koja znate da vam nedostaju.

Strast i kreativnost koju ćete uložiti vratit će se višestruko, donoseći uspjehe kako na ljubavnom, tako i na poslovnom planu, a ljubav prema osobi i poslu koji radite bit će vaša glavna pokretačka snaga tijekom cijele godine. Naročito se to odnosi na poslove, jer će prve tri četvrtine godine na tom planu biti ponekad frustrirajuće.

Na financije biste u tom periodu također trebali obratiti dodatnu pažnju, jer će se pojavljivati povremene komplikacije, naročito u slučajevima da ste s nekim u partnerskom odnosu, no sve će se to promijeniti nakon dolaska jeseni i kraj godine bit će u tom pogledu gotovo pa spektakularan, jer će kreativnost i uloženi trud početi donositi značajne rezultate.

Ipak, tijekom cijele godine trebali biste izbjegavati okretanje unazad, jer je došlo vrijeme da naučite vrijednost one stare - što je bilo, bilo je. Prošlost ostavite iza sebe, naučite lekcije koje ste trebali iz određenih situacija i krenite naprijed neopterećeni, bez žaljenja.

nastavi čitati dolje

POSAO

Kratak posjet retrogradnog Merkura vašem području karijere tijekom siječnja učinit će početak godine malo kompliciranijim nego inače, jer ćete provoditi vrijeme razmišljajući jeste li u pravu kad ste se odlučili za neke korake u svojoj karijeri, no to će proći prilično brzo i zapravo bezbolno.

Pomrčina Sunca 23. ožujka događa se baš u vašem području poslovanja, što će biti pravo vrijeme za završavanje nekih poslova koje otežete već mjesecima, ako ne i godinama, pa iskoristite snažnu energiju ove pomrčine za korak naprijed - ili skupljanjem vrhnja na temelju svojih rezultata, ili odlaskom na novi posao.

Sjajan period počinje u rujnu ulaskom Jupitera u područje poslovanja koji će donijeti nove poslovne prilike o kojima niste niti sanjali, a u finišu godine, od početka studenog do sredine prosinca pridružit će mu se i Mars i dati vam probojnost potrebnu da godinu završite trijumfalno.

LJUBAV

Tijekom cijele godine u vašem području veza nalazi se Saturn koji vas tjera da vezu shvatite ozbiljno i ne šalite se s partnerom. No, jednako tako dat će vam snage da se riješite onih ljudi koji vam u tom području života stvarno ne trebaju, poput nekih aveti prošlosti koje se svako malo pojavljuju i oduzimaju vam energiju koju možete utrošiti na sadašnjeg partnera.

Naročito teško razdoblje bit će od sredine travnja do kraja svibnja kad će tim područjem prolaziti retrogradni Mars koji će vas svojom razaračkom energijom natjerati da ponovno razmislite o smislu veze i donesete dugoročne odluke - hoće li opstati ili ćete krenuti dalje.

Oni u čvrstim vezama ne trebaju se plašiti, veze ne samo da će opstati nego će napredovati i postati kvalitetnije, što će dodatno učvrstiti ulazak Jupitera u to područje od početka ljeta pa sve do rujna, kad će se pridružiti i retrogradni Merkur koji će prva tri tjedna ovog jesenskog mjeseca učiniti prilično bajkovitima.

Sve u svemu, upravo će kraj godine, baš kao i na poslovnom planu, biti prilika za žetvu pozitivnih rezultata uloženog truda i razmišljanja.

ZDRAVLJE

Tijekom cijele godine zdravlje će biti vrlo dobro, moglo bi se čak reći i odlično jer ćete imati i viška energije za sve stvari koje vam je život namijenio ove godine. Iskoristite to za početak redovitog vježbanja, bila to joga, pilates ili neki ples koji će vam pomoći izbaciti sve iz sebe, dok je kraj godine vrlo povoljno aspektiran za sve promjene životnog stila koji će ga učiniti zdravijim.

Evo godišnjeg horoskopa za 2016. za svaki pojedinačni znak horoskopa: 

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 Godišnji horoskop 2016 Ovan
Godišnji horoskop 2016 Bik
 Godišnji horoskop 2016 Blizanci
Godišnji horoskop 2016 Rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 Godišnji horoskop 2016 Lav
 Godišnji horoskop 2016 Djevica
 Godišnji horoskop 2016 Vaga
Godišnji horoskop 2016 Škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 Godišnji horoskop 2016 Strijelac
 Godišnji horoskop 2016 jarac
 Godišnji horoskop 2016 Vodenjak
Godišnji horoskop 2016 Ribe 

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

31.12.2015. 12:13:17
http://metro-portal.hr/bik-godisnji-horoskop-za-2016/95790/