Metro-portal.hr

objavljeno 28.01.2011. 00:03:00
KINESKI HOROSKOP

Zec (Mačka) - 2011. - kineski godišnji horoskop

Kineski godišnji horoskop za znak Zeca ili Mačke u godini Zeca/Mačke 2011.

Zec - Mačka - godišnji kineski horoskop 2011.

Čudnovata godina za znak koji predstavlja godinu, puna dobrih prilika i propusta. Redat će se jedna za drugom, no nekim čudom najveći broj jednostavno će vam iskliznuti kroz prste jer, svjesno ili ne, ostavljate čudan dojam na ljude. Ući ćete u duge i ozbiljne razmirice s okolinom koja neće uvijek prihvaćati vaše ideje zdravo za gotovo, što vama prilično ide na živce. Ovakvi odnosi s okolinom imat će snažan utjecaj na vas tijekom godine, sprječavajući vas u ostvarivanju zacrtanih planova na svim poljima života. Štoviše, neke od razmirica mogle bi završiti i na sudu. Kako biste uspjeli ostvariti što je više moguće, morate ostati mirni i razboriti i ne dozvoliti da osjećaji utječu na vaše ponašanje. Kad prepoznate dobitnu situaciju, uđite u nju koncentrirano i usredotočeno, takav će vam pristup osigurati uspjeh. Iako ćete dosta zaraditi, potrošit ćete gotovo još i više, stoga budite vrlo oprezni s novcem i ulaganjima. Sve navedeno utjecat će na vaše zdravlje i emotivan život, koji će biti prilično loši, no uz dosta pažnje uspjet ćete godinu privesti kraju bez ozbiljnije bolesti ili prekida veze. Ukratko, ovo će biti godina u kojoj ćete testirati svoje društvene vještine do krajnjih granica.

KARIJERA

Godina će na poslu biti nestabilna, jer ćete s jedne strane imati pregršt prilika za napredovanje i nove poslovne poduhvate, dok će s druge strane odnosi kolega i suradnika prema vama često utjecati na propast planova. Jednostavno vas neće dobro razumjeti, i na vama je da se potrudite komunikaciju učiniti što kvalitetnijom i jasnijom, kako biste ipak mogli napraviti neke pomake prema naprijed. Neki od kolege, koje ste namjerno ili ne povrijedili u prošlosti, vjerovat će da imaju priliku za izravnavanje računa, što će se odraziti na vašu reputaciju i loše međuljudske odnose. U slučaju da tome ne pridate dovoljno pažnje, i oni koji su vam inače skloni mogli bi pomisliti da ste se promijenili na gore i pridružiti se vašim oponentima. Ako ne pripazite na glasine i odnose, lako bi moglo doći i do sukoba s nadređenima koji će smatrati da su vam dali previše ovlasti i da se ne ponašate u skladu s pozicijom koju imate, što bi vas moglo baciti nekoliko godina unatrag, ili natjerati da promijenite posao, ma kako vam bio drag i dobro plaćen. Ukratko, pamet u glavu i dvaput promislite prije nego što nešto kažete, recept je kojim ćete godinu ipak završiti u kakvom-takvom plusu. .

ZEC DATUMI29. 1. 1903 - 15. 2. 1904
14. 2. 1915 - 2. 2. 1916
2. 2. 1927 - 22. 1. 1928
19. 2. 1939 - 7. 2. 1940
6. 2. 1951 - 26. 1. 1952
25. 1. 1963 - 12. 2. 1964
11. 2. 1975 - 30. 1. 1976
29. 1. 1987 - 16. 2. 1988
16. 2. 1999 - 4. 2. 2000
3. 2. 2011 - 22. 1. 2012

MATERIJALNA SITUACIJA

Iako vam je sreća u novčanim pitanjima ove godine naklonjena, vanjski utjecaji ipak će smanjiti vaše prihode. Jedan od njih je i sklonost ozljedama i bolestima koje bi mogle prilično iscrpiti vaš novčanik. Jednako tako, na obzoru su i razni sudski troškovi. Vaše ponašanje prema prijateljima koštat će vas propuštenih prilika za zaradu koje nisu željeli podijeliti s vama, tako da se trebate unaprijed pripremiti za razočaranja na tom polju. Ukoliko budete aktivniji u odnosima s kolegama, pripazite na svoje ponašanje i uspostavite dobru komunikaciju, ipak ćete doći u priliku da zaradite nešto više od onoga što ste očekivali za ovu godinu.

VEZE

Ako niste u vezi, ove godine nemožete očekivati velike kvalitativne promjene u tom aspektu života. Zaljubljivat ćete se jednako brzo kao što se i odljubljujete, naročito zbog karaktera koji vam ove godine nije jača strana. Zečevi u stabilnim vezama i braku imat će poteškoća u odnosu s partnerom, često će dolaziti do razmimoilaženja u mišljenjima, a partner će vam predbacivati da se ne posvećujete vašem odnosu dovoljno, nego da ga uzimate zdravo za gotovo. Pažljivo saslušajte primjedbe partnera i dvaput promislite što ćete i kako odgovoriti, kako ne biste vezu ili brak doveli u opasnost.

ZDRAVLJE

Zdravlje će ove godine biti ispodprosječno dobro, no ipak ćete situaciju držati pod kontrolom. Bit ćete vrlo skloni ozljedama i nezgodama, pa pripazite da neka od njih ne bi bila vrlo ozbiljna. Umor i stres zbog situacije na poslu i u privatnom životu treba shvatiti vrlo ozbiljno i poraditi na tome da ga se riješite što prije, kako ne bi presudno utjecao na vaše zdravlje i uzrokovao neku kroničnu bolest. Osim toga, nagao karakter kakav ćete ove godine imati mogao bi vas dovesti i u situaciju da pretrpite fizičke ozljede zbog nepriličnog ponašanja.

OKOLINA

Ljudi u vašoj blizini zapravo će biti dobra podrška vašim planovima, no vaše će ih ponašanje rastjerati i moglo bi se dogoditi da sredinom godine imate osjećaj da ste ostali sami na svijetu. Svađe i konflikti će udaljiti važne ljude od vas, što će direktno utjecati kako na vaše mentalno zdravlje tako i na materijalnu situaciju, jer više nećete biti poželjan partner u poslu. Trebate se pokušati smiriti i racionalno pristupati odnosima s okolinom, naći neki ispušni ventil gdje ćete izbaciti brojne frustracije i kvalitetnijom komunikacijom ponovno uspostaviti odnose povjerenja s vama važnim ljudima, kako bi se odnosi vratili na razinu na kojoj su bili.

PROČITAJTE GODIŠNJI HOROSKOP ZA OSTALE ZNAKOVE: 

 štakor 2011. kineski godišnji horoskop bivol 2011. kineski godišnji horoskop
tigar 2011. kineski godišnji horoskop
zec 2011. kineski godišnji horoskop
 zmaj 2011. kineski godišnji horoskop zmija 2011. kineski godišnji horoskop
 Štakor Bivol Tigar
Zec (Mačka)  Zmaj  Zmija
 konj 2011. kineski godišnji horoskop  koza 2011. kineski godišnji horoskop  majmun 2011. kineski godišnji horoskop  pijetao 2011. kineski godišnji horoskop  pas 2011. kineski godišnji horoskop  svinja 2011. kineski godišnji horoskop
 Konj Koza
 Majmun Pijetao
 Pas Svinja 

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak i najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

28.01.2011. 00:03:00
http://metro-portal.hr/zec-macka-2011-kineski-godisnji-horoskop/54600/