Metro-portal.hr

objavljeno 30.12.2013. 05:10:00
VODENJAK - 2014.

Vodenjak - godišnji horoskop za 2014.

Godišnji horoskop za Vodenjaka za 2014. donosi emotivnu godinu u kojoj će profesionalno i privatno rasti bez zastoja

Vodenjak - godišnji horoskop za 2014.
Vodenjak - godišnji horoskop za 2014. (Metro)

Godišnji horoskop za 2014. Vodenjacima predviđa vrlo emotivnu godinu, kako iznutra, tako i izvana, što znači da ćete se po njima ravnati i odlučivati na temelju osjećaja, a ne hladnog razuma.

To će vam donijeti puno uspjeha u privatnom životu, a što se tiče profesionalnog, vrijeme da dozvolite svojoj kreativnosti da se razmaše do kraja i pokažete svima što ste sve kadri smisliti i napraviti.

Neptun će vam ovdje slati dobre signale iz Riba, no nećete ih uvijek moći jasno protumačiti, pa nemojte brzati, Neptun voli polagano, mistično i temeljito iskustvo.

Sve što radite ove godine neka bude moralno, jer će vam se ukazivati raznorazne odlične prilike, ali sve što ćete stvarno i prihvatiti mora vam sjesti kao ispravna stvar, inače nećete završiti započeto.

Prihvatite svaki kvalitetan savjet i slobodno se oslonite na partnera čija će vas podrška nositi do uspjeha svim ovogodišnjim avanturama.

POSAO

Tijekom ove godine na poslovnom će planu sve naizgled biti mirno i bez velike buke, no zapravo vam se otvaraju mnoge nove poslovne prilike u slučaju da napokon oslobodite svoju kreativnost i počnete smišljati načine kako promijeniti rutinu u poslu koji radite. U slučaju takvog pristupa, može doći do velikih kvalitativnih pomaka, novih partnera i općenito povoljnije situacije. Krajem godine slijedi neka vrsta napredovanja i financijske injekcije koja će vam dobro doći. 

Sve će vam to omogućiti Saturn, vaš vladar koji je cijele godine, sve do prosinca, u neprijateljskom Škorpionu iz kojega prelazi u prijateljski znak Strijelca, pa prihvatite njegov utjecaj i jašite na valu energije koju vam šalje. Iako je ponekad destruktivna, to je iz razloga što taj segment života do sada niste dovoljno razvijali.

nastavi čitati dolje

Tijekom cijele godine financije će biti prilično stabilne i povoljne, osim sredinom godine kad trebate obratiti pažnju na trošenje kako ne biste pretjerali i upropastili sve što ste radili do tada. No, sve se to mijenja u zadnjem kvartalu godine kad dolazi do velikog priljeva financijskih sredstava kako posljedica novih shema koje ste uveli u poslovanje do tada. Nemojte dozvoliti da vam se do tada nagomilaju obaveze koje bi mogle progutati sve što ste zaradili.

Ključni datumi

3. 1. 2014. Prvi plodovi investicija u prošloj godini se vide

22. 3. 2014. Dolazi poslovna ponuda koju bi trebali prihvatiti

22. 5. 2014. Danas je zarada sjajno aspektirana

10. 6. 2014. Zaslužili ste napredovanje i dobit ćete ga

20. 12. 2014. Dan za obavezan odmor, nakupilo se previše stresa

LJUBAV

Ključne riječi za ljubavni život tijekom ove godine su mir i harmonični odnosi, ovo je godina u kojoj ćete moći zasluženo uživati u životu sa svojim partnerom ili bračnim drugom. Slobodni Vodenjaci novoj se ljubavi mogu nadati krajem godine, dok će oni u stalnim vezama iskoristiti dobru kućnu atmosferu za vraćanje stare vatre u vezu.

Ako će i biti manjih nesuglasica, sve će se lako rješavati zbog vaše pomirljive prirode, naročito tijekom druge polovice godine kad će se početi osjećati blagotvoran utjecaj Jupitera iz opozicije u Lavu. Uživajte, nemamo što drugo reći.

Ključni datumi

6. 4. 2014. Lagane tenzije u vezi ćete danas lako riješiti na duže vrijeme

6. 8. 2014. Mogao bi vas probati zavesti neki zračni znak

6. 10. 2014. Aspekti za današnji dan ukazuju na početak nove ljubavne priče

9. 12. 2014. Danas ćete biti naročito senzualni, usrećite partnera

18. 12. 2014. Slobodni Vodenjaci, danas je dan za ljubav na prvi pogled

ZDRAVLJE

Cijele ćete godine biti u dobroj formi, no povremeno će vas savladavati umor koji će biti posljedica stresa i brige. Recept je jednostavan, pronađite neki hobi ili fizičku aktivnost koja će vam pomoći u rješavanju tih problema. Ako niste bili na poštenom odmoru zadnjih godina, ova je godina idealna za jedan duži odmor u pravom smislu te riječi. Izbjegavajte šećere i masti u prehrani kako ne bi stvorili još više problema nego što je potrebno, a krajem godine pripazite na oči, možda bi bilo dobro otići na kontrolni pregled za svaki slučaj.  

Pročitajte godišnji horoskop za 2014. za sve znakove zodijaka: 

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 Godišnji horoskop 2014 Ovan
Godišnji horoskop 2014 Bik
 Godišnji horoskop 2014 Blizanci
Godišnji horoskop 2014 Rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 Godišnji horoskop 2014 Lav
 Godišnji horoskop 2014 Djevica
 Godišnji horoskop 2014 Vaga
Godišnji horoskop 2014 Škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 Godišnji horoskop 2014 Strijelac
 Godišnji horoskop 2014 Jarac
 Godišnji horoskop 2014 Vodenjak
Godišnji horoskop 2014 Ribe

Pročitajte i Veliki godišnji kineski horoskop za 2014., godinu Konja

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 250 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

30.12.2013. 05:10:00
http://metro-portal.hr/vodenjak-godisnji-horoskop-za-2014/82451/