Metro-portal.hr

objavljeno 30.12.2013. 04:10:00
VAGA - 2014.

Vaga - godišnji horoskop za 2014.

Godišnji horoskop za Vagu za 2014. donosi sređivanje nekih problema koji se vuku već godinama i put prema gore

Vaga - godišnji horoskop za 2014.
Vaga - godišnji horoskop za 2014. (Arhiva)

Godišnji horoskop za 2014. Vagama donosi poruku da je došla godina rješavanja nekih dugogodišnjih problema koji su vas sputavali i onemogućavali da se pokrenete u pravom smjeru, i na privatnom i na poslovnom planu.

Vrijeme je da krenete prema profitu kako biste dobili toliko željenu slobodu djelovanja u životu. Što se tiče veza, dobit ćete priliku oprostiti i zaboraviti koju ne biste smjeli propustiti, pređite neke granice koje ste si davno postavili i napravite nešto novo.

Mars, koji će u vašem znaku provesti skoro cijelu prvu polovicu godine, pomoći će vam u razbijanju ustaljenih modela ponašanja i postavljanju novih i učinkovitijih. 

Ipak, oko 20. travnja budite posebno oprezni u svemu što poduzimate jer tada je na nebu Veliki kozmički križ, koji Mars u vašem znaku aspektira s Uranom u Ovnu, Plutonom u Jarcu i Jupiterom u Raku. 

Kroz cijelu godinu slušajte svoj unutarnji glas koji će vas jasno voditi prema uspjehu, no prije toga ćete morati promijeniti percepciju svijeta oko sebe kako biste shvatili i prihvatili novu realnost u kojoj se nalazite.

Takav će vam pristup donijeti potpuno nove stvari u život, pa ćete se prestati ravnati prema drugima, jer će se oni početi ravnati prema vama. Voditi ljude nije teško ako to želite, pa nemojte predugo vagati već odluku donesite brzo, bit će ispravna.

POSAO

Novi vjetrovi zapuhat će na poslovnom planu, gdje ćete uspostaviti nove veze i više se isticati nego do sada. Takav pozitivan period vrijedi iskoristiti u potpunosti, jer se prilike ovakvog tipa ne pružaju svake godine, upravo suprotno. Pokazat ćete svoje sposobnosti i preuzeti odgovornost za neke stvari koje se do sada niste usuđivali, a rezultati će biti samo pozitivni. Pokazat ćete da znate povesti tim do uspjeha i to neće ostati nezapaženo.

nastavi čitati dolje

Potrudite se pokazati sve najbolje od sebe u prvom dijelu godine, jer je do 27. srpnja Jupiter u Raku što pomaže vašim poslovnim ambicijama. Na temeljima koje postavite u tom razdoblju moći ćete još dugo graditi dobre stvari. 

Ovu ćete godinu dugo pamtiti po velikim promjenama na financijskom planu, jer će vaši apetiti za trošenjem porasti, no kako će sposobnost zarađivanja porasti još više, gotovo sve želje bit će ispunjene. Naročito je dobro aspektirana sredina godine, pa ako je potrebno pomaknite godišnji na početak jeseni jer prilike za zaradu neće čekati dok se vi brčkate na plaži.

Ključni datumi

5. 1. 2014. Značajne promjene na radnom mjestu već na samom početku godine

25. 2. 2014. Vještine koje ste pokazali počinju davati prve financijske rezultate

1. 9. 2014. Pojavit će se znaci zavisti zbog financijskog uspjeha tijekom ljeta

26. 10. 2014. Neka ćete ulaganja morati malo odgoditi

29. 12. 2014. Ako se bavite dionicama, današnji je dan prava prilika za stvarnu zaradu.

LJUBAV

Ove ćete godine shvatiti da nije sve u vezi ljubavi nježno i lijepo, jer ćete morati puno balansirati između poslovnog i privatnog kako biste uspješno realizirali poslovne planove, a da veza zbog toga ne trpi. Morat ćete izvršiti neke promjene u svom pristupu partneru i vezi kako biste uspjeli u tome, a prvi je korak otvoreni razgovor u kojem ćete sve svoje planove jasno staviti na stol.

Uran u Ovnu i Pluton u Jarcu izvršit će presudan utjecaj na ovo područje vašeg života, jer oni svojim sporim kretanjem podsjećaju na valove - treba im dugo, ali će od stijene napraviti oblutke, pa će tako teći i promjene u vašem ljubavnom životu.

Problemi u vezi pojavit će se u drugoj polovici godine, no ako se držite svojih ideala i budete dosljedni, sve će se pozitivno riješiti jer će na vas utjecati Jupiter koji će se 27. srpnja preseliti u znak Lava. 

Ključni datumi

14. 1. 2014. Mogućnost ljubavnog susreta s jednim Bikom

17. 4. 2014. Iskoristite kompatibilnost sa zemljanim znakovima

17. 7. 2014. Današnju odluku morate donijeti u dogovoru s partnerom

30. 11. 2014. Senzualnost koju imate bit će primjećena, oprezno krenite prema cilju

30. 12. 2014. Vage samci, danas je dan pun ugodnih iznenađenja

ZDRAVLJE

Zdravlje će ove godine biti područje na kojem ćete imati najmanje uspjeha, jer će vaše životne navike dovesti do određenih problema koji mogu postati izuzetno ozbiljni ako ne promijenite stvari iz korijena. Ne možete stalno dozvoljavati da vas vodi žudnja, kako za hranom tako i za pićem, pa detaljno analizirajte svoje navike, savjetujte se sa stručnjacima i uvedite nužne promjene koje će vam vratiti zdravlje. Cijele godine bit će problema s kostima i mišićima, pa pazite na fizičke aktivnosti.  

Pročitajte godišnji horoskop za 2014. za sve znakove zodijaka: 

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 Godišnji horoskop 2014 Ovan
Godišnji horoskop 2014 Bik
 Godišnji horoskop 2014 Blizanci
Godišnji horoskop 2014 Rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 Godišnji horoskop 2014 Lav
 Godišnji horoskop 2014 Djevica
 Godišnji horoskop 2014 Vaga
Godišnji horoskop 2014 Škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 Godišnji horoskop 2014 Strijelac
 Godišnji horoskop 2014 Jarac
 Godišnji horoskop 2014 Vodenjak
Godišnji horoskop 2014 Ribe

Pročitajte i Veliki godišnji kineski horoskop za 2014., godinu Konja

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 250 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

30.12.2013. 04:10:00
http://metro-portal.hr/vaga-godisnji-horoskop-za-2014/82447/