Metro-portal.hr

objavljeno 30.12.2013. 04:32:00
STRIJELAC - 2014.

Strijelac - godišnji horoskop za 2014.

Godišnji horoskop za Strijelca za 2014. donosi jednostavnost, sentimentalnost i sjajan društveni život

Strijelac - godišnji horoskop za 2014.
Strijelac - godišnji horoskop za 2014. (Metro)

Godišnji horoskop za 2014. Strijelcima preporučuje da ovu godinu iskoriste kao temelj za godine koje dolaze u poslovnom i privatnom aspektu života, stoga, počnite kopati i graditi.

Zadržite jednostavan pristup, bez pretjeranog kompliciranja i odugovlačenja, što će donijeti znantne promjene na bolje u svim područjima života. Odluke donosite sami, nakon što saslušate sve dobronamjerne savjete.

Pomoć drugih će vam do 27. srpnja osiguravati vaš vladar Jupiter u Raku, pa to razdoblje iskoristite na najbolji mogući način, nakon toga će se premjestiti u Lava i dati vam više samopouzdanja.

Nemojte dozvoliti da vas prošlost proganja jer to je jedino što vas ove godine može omesti u postizanju zacrtanih ciljeva, pa pustite da duhovi prošlosti odlebde, a vi se novom snagom bacite na izazove sadašnjosti.

Sjajan društveni život donijet će pregršt novih kontakata koje možete upotrijebiti za nove projekte ili čak i romantičnu vezu. Ne gubite vjeru u sebe ni u teškim trenucima, jer imate snage i znanja izvući se iz svih problema, samo poslušajte što vam govore vaši instikti.

POSAO

Strijelci koji se bave biznisom i uslugama mogu ovu godinu dočekati sa širokim osmijehom jer su aspekti za takvo poslovanje tijekom cijele godine izuzentno povoljni, što znači da će vam sve ići od ruke i donositi željene rezultate, poslovne i financijske. Iako se tu i tamo može očekivati sukob s kolegama zbog vašeg načina rada, rezultati će ih demantirati i natjerati da se povouku.

nastavi čitati dolje

To se događa pod utjecajem Urana u Ovnu, koji sve promjene čini drastičnijim, energičnijim i zahtjevnijim, no upravo je to ono što vam u ovoj godini treba. Ipak, oprez je potreban kod potpisivanja ugovora i svih pravnih poslova kojih će biti dosta.

Financije će biti šarene, iako će u konačnici količina novaca koja će vam proći kroz ruke biti veća nego godinu prije, ali neki neizbježni troškovi oko stanovanja povremeno će vas bacati tjednima i mjesecima unazad. No, ako tom problemu pristupite studiozno i planski, problema s likvidnošću nećete imati.

Ključni datumi

1. 3. 2014. Očekujte kaos u financijama, pa budite izrazito oprezni.

18. 8. 2014. Veliki financijski preokret u vašu korist

2. 9. 2014. Još jedan sjajan dan za financije, iskoristite ga

31. 10. 2014. Stižu priznanja i nagrade, zaslužili ste ih!

7. 12. 2014. Mogli biste impulzivno odlučiti promijeniti posao, bolje ostanite kod kuće i promislite

LJUBAV

Koliko će ova godina na poslu biti turbulentna, toliko će u kući biti mirna i, reklo bi se, rutinska. Dugotrajne veze imaju takva razdoblja kad se ništa posebno ne događa, a atmosfera je dobra i ugodna, pa iskoristite takvu situaciju u vezi kako biste sredili sve probleme na poslu.

Ipak, pripazite da se partner i dalje osjeća sigurno i voljeno unatoč vašoj odsutnosti. Najbolja politika za ovu godinu je opraštanje i zaboravljanje, pogotovo pod snažnim utjecajem Saturna u Škopionu koji vas tjera na promjene stavova, a u prosincu i ulazi u vaš znak kako bi dovršio posao u sljedeće dvije i pol godine. 

Ključni datumi

9. 3. 2014. Moguća romansa s vodenim znakom za slobodne Strijelce

3. 7. 2014. Konfuzija u domu bi mogla dovesti do trzavica, sredite to odmah

3. 8. 2014. Slobodni Strijelci mogli bi se zaljubiti u neki vodeni znak

3. 10. 2014. Netko će vas zavesti na izuzetno šarmantan način

15. 12. 2014. Dan u kojem će vaš šarm najviše doći do izražaja

ZDRAVLJE

Zdravlje bi tijekom cijele godine trebalo biti uglavnom dobro, što ne znači da nećete pokupiti neku gripu ili prehladu, no to je najgore što vam se može dogoditi. Ozbiljnije probleme si možete jedino sami natovariti na vrat u slučaju da se nećete dovoljno odmarati nakon turbulentnih dana na poslu, koje ćete prepoznati po anksioznosti i grčevima u mišića. Ne trebate vježbati previše, bit će dovoljna lagana vježba u redovitim intervalima kako biste obnovili izgubljenu energiju. Što se tiče prehrane, bilo bi dobro uvesti više bjelančevina u svakodnevnu prehranu.

Pročitajte godišnji horoskop za 2014. za sve znakove zodijaka: 

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 Godišnji horoskop 2014 Ovan
Godišnji horoskop 2014 Bik
 Godišnji horoskop 2014 Blizanci
Godišnji horoskop 2014 Rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 Godišnji horoskop 2014 Lav
 Godišnji horoskop 2014 Djevica
 Godišnji horoskop 2014 Vaga
Godišnji horoskop 2014 Škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 Godišnji horoskop 2014 Strijelac
 Godišnji horoskop 2014 Jarac
 Godišnji horoskop 2014 Vodenjak
Godišnji horoskop 2014 Ribe

Pročitajte i Veliki godišnji kineski horoskop za 2014., godinu Konja

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 250 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

30.12.2013. 04:32:00
http://metro-portal.hr/strijelac-godisnji-horoskop-za-2014/82449/