Metro-portal.hr

objavljeno 30.12.2013. 04:32:00
ŠKORPION - 2014.

Škorpion - godišnji horoskop za 2014.

Godišnji horoskop za Škorpiona za 2014. donosi godinu punu izazova koji će pomoći ovom znaku da pokaže ono najbolje što ima

Škorpion - godišnji horoskop za 2014.
Škorpion - godišnji horoskop za 2014. (Metro)

Godišnji horoskop za 2014. Škorpionima donosi nova iznenađenja, jer se radi o godini punoj izazova kojima će trebati odgovoriti na pravi način, izvlačeći ono najbolje iz sebe. Sreća je da su Škorpioni takvi po prirodi, pa će se u takvim okolnostima snaći kao ribe u vodi. Naime, cijelu će vas godinu (a i velik dio 2015. kada se vraća nakon u Škorpiona nakon što krajem prosinca uđe u Strijelca) i dalje mučiti Saturn koji je u vašem znaku i tjerati vas na red, rad i disciplinu.

Onima koji se ne osjećaju vezani za mjesto stanovanja smiješi se i preseljenje, no sve pozitivno što se dogodi bit će posljedica brzine djelovanja, bez otezanja i pretjeranog razmišljanja.

Tijekom godine naći ćete odgovore na pitanja koja vas muče već duže vrijeme, a možda će vas začuditi da će se svi oni savršeno uklopiti u vašu filozofiju i način razmišljanja. Za ovo također možete zahvaliti  Saturnu koji vas je natjerao na promjene koje ste napravili i koje tek slijede.

Budite otvoreni za nova poznanstva s ljudima koji vam mogu puno pomoći u životu, no budite brutalno iskreni od samog početka - to je recept uspjeha u ovoj godini.

I još jedna stvar - sjećanja su krasna, no nemojte dozvoliti da vas bacaju u melankolična ili depresivna raspoloženja, prošlo je i neće se vratiti ma što vi radili.

POSAO

Ove će godine neki vaši projekti koji skupljaju prašinu po ladicama već godinama ugledati svjetlo dana, pa vrijedi uložiti trud i posvećenost u njihovo ostvarivanje jer je došlo vrijeme za takve stvari. Ključna riječ u poslovnom aspektu života Škorpiona za 2014. treba biti komunikacija, jer vještine imate, samo vam ih se ne da uvijek koristiti. A trebali biste. Neki od izazova na putu uspjeha u ovoj godini zahtijevat će promjene u životnim navikama, pa nemojte previše oklijevati. 

nastavi čitati dolje

No, taman kad biste i htjeli, nećete to moći zbog svog vladara Marsa koji će vas bockati u prvoj polovici godine iz Vage, gdje će provesti neuobičajeno puno vremena, kao da vam baš želi pokazati sve što može napraviti.

Kako će godina odmicati, financijski će rezultati biti sve bolji, a sve kao posljedica vašeg novog pristupa i usredotočenosti na posao. Ne dozvolite da vam novac zamagli perspektivu, ostanite koncentrirani i bit će ga sve više, a i vremena za njegovo trošenje. Izbalansirajte prioritete i gledajte dugoročno, to će vam dati pravu perspektivu i pomoći vam da postavite temelje za godine koje dolaze.

Ključni datumi

1. 2. 2014. Glad za uspjehom natjerat će vas da ispitate svoje granice

1. 4. 2014. Stići će ponuda za dodatnim obrazovanjem, nemojte je propustiti

9. 6. 2014. Moguća znatna povišica

12. 10. 2014. Sjajan dan za poboljšanje radne atmosfere

29. 11. 2014. Probleme na poslu riješite odlučnom diplomacijom

LJUBAV

Ljubavni će se život tijekom 2014. intenzivirati i postati sentimentalniji, a prvi dio godine bit će naročito uzbudljiv. Pokušajte realno sagledati sve okolnosti u kojima živite i nemojte dozvoliti da vam užitci ili osjećaji zamagle vid. Škorpioni koji su u stalnoj vezi ili braku doživjet će mnoga uzbuđenja, a oni koji nisu, mogu se kladiti da će ove godine pronaći partnera po svom ukusu, no na neobičnom i neočekivanom mjestu.

Nećete se moći izvući od utjecaja koje šalje Neptun iz Riba, iako će to osjetiti najviše Škorpioni rođeni krajem listopada. Pripazite da neke znakove ne protumačite pogrešno, jer Neptun može pomoći, ali može i odvesti u svijet iluzija.

Najintenzivniji je period na samom kraju godine, pa tada malo jače otvorite i oči i uši da vam nešto ne promakne.

Ključni datumi

5. 1. 2014. Slobodni Škorpioni mogu očekivati ljubav na prvi pogled

18. 5. 2014. Moguće je da se baš danas odredi datum vjenčanja!

24. 6. 2014. Partner će vam biti izrazito loše volje, prilagodite se

15. 11. 2014. Moguć ljubavni susret s Ribom

7. 12. 2014. Dan u kojem može doći do velikog nesporazuma i svađe s partnerom, oprez!

ZDRAVLJE

Zdravlje će uglavnom biti dobro tijekom cijele godine, jer ste počeli paziti na sebe i čuvati energiju koju sada možete koristiti kad god vam zatreba. No, sredinom godine na zdravlje bi mogla utjecati nervoza zbog posla i trzavica u vezi, pa bi to bilo najbolje vrijeme za kvalitetan duži odmor. Držite se zdrave prehrane i sve će proći u redu, a ne bi bilo loše da se konzultirate s liječnikom u vezi dodataka prehrani koji bi vas mogli dodatno osnažiti. Malo više pažnje posvetite kostima i čuvajte se ozlijeda. 

Pročitajte godišnji horoskop za 2014. za sve znakove zodijaka: 

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 Godišnji horoskop 2014 Ovan
Godišnji horoskop 2014 Bik
 Godišnji horoskop 2014 Blizanci
Godišnji horoskop 2014 Rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 Godišnji horoskop 2014 Lav
 Godišnji horoskop 2014 Djevica
 Godišnji horoskop 2014 Vaga
Godišnji horoskop 2014 Škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 Godišnji horoskop 2014 Strijelac
 Godišnji horoskop 2014 Jarac
 Godišnji horoskop 2014 Vodenjak
Godišnji horoskop 2014 Ribe

Pročitajte i Veliki godišnji kineski horoskop za 2014., godinu Konja

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 250 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

30.12.2013. 04:32:00
http://metro-portal.hr/skorpion-godisnji-horoskop-za-2014/82448/