Metro-portal.hr

objavljeno 21.12.2009. 00:49:00

Škorpion - godišnji horoskop za 2010.

škorpion

Škorpion - godišnji horoskop za 2010.

Ove godine započinjete novi ciklus svog života. Upravo vi ste odgovorni za mnoge promjene koje će sada postati vidljive. Spremni ste konkretizirati svoje želje o kojima ste potiho razmišljali već tri godine. Vaša unutarnja stabilnost će se povećati tijekom tog razdoblja pa ćete osjetiti potrebu za življenjem punim plućima u skladu s vašim potrebama i željama.

LJUBAV

Nova godina započinje u znaku velike strasti. Igrate na sve ili ništa. Životni instinkti koje osjećate ohrabrit će vas na lude pokušaje kako biste dobili sve što želite pa biste mogli imati problema s prihvaćanjem stvarnosti koja nikada ne može biti toliko lijepa koliko vi možete zmaštati. Od travnja, bit ćete potpuno posvećeni tom cilju i Ljubav će biti vaša glavna preokupacija. Površni dogovori neće vam ništa značiti pa ako je potrebno podignuti svijet na noge, učinit ćete tako samo kako biste ostvarili dubinu koju želite.

Slobodni Škorpioni će od proljeća moći ozbiljno računati na svoju magnetnu privlačnost i sposobnost uvjeravanja koji će dolaziti iz same dubine vašeg bića te vam jednostavno nitko neće moći odoljeti. Moć vašeg libida bit će pojačana pa biste mogli uletiti u nekoliko avantura koje će podilaziti vašem egu. Budite pažljivi kako osobama za koje ipak niste previše emotivno vezani ne biste obećavali stvari koje nećete ispuniti jer to karmički nikada ne djeluje dobro. Kolovoz donosi sentimentalnije razdoblje u kojem ćete biti spremniji na novi početak s novom osobom u svom životu.

Škorpioni u stabilnim vezama pojačat će dubinu veze u kojoj se nalaze pa će se osjećati ispunjeno i zadovoljno. Svibanj donosi raskrsnicu dugotrajnim vezama pa bi zadovoljni Škorpioni mogli uploviti u bračne vode, a oni manje zadovoljni i prekinuti veze u kojima nisu pronašli sve što su tražili. Studeni donosi mirnije razdoblje u kojem ćete lijepo surađivati s partnerom pa ako imate želju za zajedničkim domom, to je idealno vrijeme za dogovore po tom pitanju.

POSAO

Ova godina je odlična za preuzimanje inicijative u vašem profesionalnom životu. Imat ćete dovoljno snage i energije za prevladavanje strahova vezanih uz nove ideje i projekte koje imate. Učvrstit ćete svoje pozicije konkretnije nego inače te ćete odnose s kolegama rješavati od temelja.

>>Godišnji horoskop 2011 Škorpion

Pripazite kako ocjenjujete druge jer biste svojom nepažnjom mogli krivo procijeniti neke ljude koji će vam kasnije trebati. Važnije odluke donesite u proljeće jer početkom godine imate pomalo crnu sliku o događajima i ljudima oko vas.

>>Godišnji horoskop 2011

Godina financijski počinje vrlo povoljno za vas. S obzirom da su vam planeti naklonjeni, lako ćete učvrstiti svoje pozicije i regrupirati snage za nove poslovne izazove. Sve to vodi vas pozitivnom pritoku novca kojeg vam je nedostajalo krajem 2009. godine. Ipak, kako bi ostvarili najbolji financijski učinak morat ćete žrtvovati neke stvari poput privatnog vremena. Jupiter podupire vaše projekte i planove kroz cijelu godinu pa ćete lako postizati dugoročno dobre dogovore.

Tijekom godine vaš životni standard će rasti, a samo o vama ovisi kojom brzinom. Kraj godine bit će izuzetno povoljan za prodaju nekretnine ili nečega što je u potpunosti vaše vlasništvo.

ZDRAVLJE

Cijele ćete godine osjećati nedostatak odmora. Vaš emocionalni i profesionalni život u potpunosti će vas obuzeti pa ćete imati jako malo vremena za sebe. S obzirom da energiju crpite iz svojih osjećaja, budete li emotivno zadovoljni i zdravlje će vam blistati pored svih napora. Potrudite se ne prepuštati povremenim negativnim emocijama jer za njih nećete imati dovoljno snage.

Fizički, pokušajte se odmarati svaki tren koji uspijete uhvatiti. Najugroženiji ste od travnja do kraja lipnja kada ćete i sami osjećati potrebu za više odmora i sna pa pokušajte godišnji odmor ugurati u to razdoblje. U srpnju ćete osjećati pojačanu nervozu pa vam planeti preporučaju sportove vezane uz vodu koji će vas najbrže opustiti.

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 ovan
 bik  blizanci
 rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 lav  djevica
 vaga
 škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 strijelac
 jarac
 vodenjak
 ribe

21.12.2009. 00:49:00
http://metro-portal.hr/skorpion-godisnji-horoskop-za-2010/29027/