Metro-portal.hr

objavljeno 30.12.2013. 02:07:00
OVAN - 2014.

Ovan - godišnji horoskop za 2014.

Godišnji horoskop za Ovna za 2014. donosi godinu koju će obilježiti pojačana aktivnost na poslovnom planu

Ovan - godišnji horoskop za 2014.
Ovan - godišnji horoskop za 2014. (Metro)

Godišnji horoskop za 2014. Ovnovima predviđa odličnu godinu u kojoj će napokon završiti sve što se vuče već duže vrijeme, a to će im poći za rukom zbog boljeg korištenja svojih znanja i vještina i fleksibilnijeg pristupa. Uz to, godinu će obilježiti i avanturistička putovanja i druge aktivnosti koje zahtijevaju visoke razine energije koje ćete imati napretek.

Prilično stresnu konstelaciju Urana u vašem znaku s Plutonom u Jarcu ublažit ćete jedino već spomenutom fleksibilnošću, koja podrazumijeva i promjene koje će se morati dogoditi u vašem pogledu na svijet.

Ipak, unatoč svoj energiji, potrudite se ostati uporni i dosljedni u ispunjavanju svojih ambicija, bez odlaganja i neodlučnosti. U tome ćete imati pomoć planeta koje će cijele godine utjecati na vašu sposobnost koncentracije na ciljeve.

Kako će u Ovna ući Južni mjesečev čvor, dok će sjeverni biti u Vagi, upravo mjeseci kojima vladaju ta dva znaka bit će najintenzivniji i trebat će biti prilično strpljiv krajem ožujka i u prve dvije trećine travnja, kao i šest mjeseci kasnije. U tim će trenucima Sunce prolaziti Ovnom i Vagom, donoseći snažne vibracije koje jednostavno treba prihvatiti i ponašati se u skladu sa svojom prirodom.

U vezama ćete morati primjeniti veliku količinu takta i diplomacije kako bi sve bilo u najboljem redu, a tu će priliku za dokazivanje imati i vaša kreativnost. Ipak, ne gubite nikad iz vida ciljeve koje ste si zacrtali i nemojte dozvoliti nikakva odstupanja. Krajem godine ćete požnjeti dobre plodove svojih aktivnosti.

POSAO

Karijera će se tijekom ove godine razvijati na način koji će vam odgovarati, no za to ćete morati malo usporiti na poslu. No, nemojte gubiti nadu jer ćete ipak imati dovoljno prilika za dokazivanje svojih vještina i znanja. Dosadna ponavljanja će vas izluđivati neko vrijeme, no morat ćete se naviknuti na novi način rada. Ipak, dobit ćete prilike za stjecanje dodatnih znanja što će zadovoljiti vašu potrebu za aktivnijim pristupom, a u drugom dijelu godine stvari će se vratiti u ritam koji vam je draži.

nastavi čitati dolje

Mars će dobar dio proljeća provesti u Vagi, što će vaše poslovne poduhvate napraviti još energičnijim, stoga pazite da ne pretjerate u nekim situacijama. Nemojte dozvoliti da vas ponese temperament, pokušajte biti mirni i racionalni.

Tijekom godine bit će velikih promjena na financijskom planu, a najviše problema bit će početkom godine kad nećete moći kontrolirati potrošnju što će vam značajno poremetiti planove. Napravite plan i smanjite potrošnju na minimum dok se ne izvučete iz problema. Od sredine do kraja godine situacija će se popraviti i vratit ćete se u normalu.

Ključni datumi:

18. 2. 2014. Loš dan za isticanje na poslu, bolje je držati jezik za zubima

28. 4. 2014. Mogućnost velike svađe na poslu, obranite svoje stavove

14. 7. 2014. Još jedna svađa zbog istih razloga

16. 11. 2014. Stići će vam zanimljiva poslovna ponuda

12. 12. 2014. Donijet ćete neke velike odluke o potrošnji zarađenog

LJUBAV

Nove veze odlično su aspektirane za ovu godinu, upoznat ćete puno novih ljudi što će vam pomoći da istražite nove mogućnosti na polju ljubavi. Ovnovi u vezama iskoristit će godinu za oživljavanje vatre u vezi na način da će promijeniti ustaljenu rutinu koja je postala zamarajuća. Budite otvoreni za dijalog kojim ćete rješavati probleme koji iskrsnu na putu. Takvo će vam ponašanje omogućiti nov pogled na vezu i svježiji pristup koji će se jako svidjeti vašem partneru.

Nakon što Jupiter prijeđe u vaš prijateljski znak Lava u drugoj polovici godine, točnije 27. srpnja, možete se opustiti jer će vas sreća na ljubavnom planu prilično maziti.

Ključni datumi

10. 1. 2014. Već na početku godine osjetit ćete novi zamah u ljubavi

19. 3. 2014. Mogli biste se lako zaljubiti u novu osobu

3. 7. 2014. Osoba koju sretnete danas nije partner kojeg tražite, pa nemojte imati velika očekivanja

8. 7. 2014. Upotrijebite šarm kako biste se izvukli iz problema

4. 11. 2014. Ovnovi samci, danas će vam se udvarati, odgovorite istom mjerom

ZDRAVLJE

Tijekom cijele godine zdravlje će vam biti odlično, a energija na visokoj razini. Prva polovica godine proći će bez ikakvih problema, dok u drugoj polovici možete pokupiti kakvu prehladu ili lakšu ozljedu, no ništa ozbiljnije od toga. Fitness je riječ godine, upišite se i vježbajte redovno kako biste održali energiju, a ne bi bilo loše ni kad biste prestali pušiti ako još imate taj porok. Uz to, prestanite posjećivati fast food restorane i zdravlje će vam biti savršeno.  

Pročitajte godišnji horoskop za 2014. za sve znakove zodijaka: 

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 Godišnji horoskop 2014 Ovan
Godišnji horoskop 2014 Bik
 Godišnji horoskop 2014 Blizanci
Godišnji horoskop 2014 Rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 Godišnji horoskop 2014 Lav
 Godišnji horoskop 2014 Djevica
 Godišnji horoskop 2014 Vaga
Godišnji horoskop 2014 Škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 Godišnji horoskop 2014 Strijelac
 Godišnji horoskop 2014 Jarac
 Godišnji horoskop 2014 Vodenjak
Godišnji horoskop 2014 Ribe

Pročitajte i Veliki godišnji kineski horoskop za 2014., godinu Konja

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 250 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

30.12.2013. 02:07:00
http://metro-portal.hr/ovan-godisnji-horoskop-za-2014/82439/