Metro-portal.hr

objavljeno 30.12.2013. 04:46:00
JARAC - 2014.

Jarac - godišnji horoskop za 2014.

Godišnji horoskop za Jarca za 2014. donosi potrebu da napravite nešto stvarno važno u životu, a najvjerojatnije i hoćete

Jarac - godišnji horoskop za 2014.
Jarac - godišnji horoskop za 2014. (Metro)

Godišnji horoskop za 2014. Jarcima predviđa da je ovo godina kada ćete se baš dobro osjećati. Imat ćete osjećaj da vrijeme i okolnosti rade za vas. Ipak, trebali biste se usredotočiti na međuljudske odnose poput brige za starijeg člana obitelji.

Potrudite se pozitivno utjecati na život ljudi koji vas okružuju. Ovo je odlična godina za odlazak na dulji odmor. Također, u ovoj ćete godini osjetiti potrebu da učinite nešto značajno za svoj život, pod snažnim utjecajem Plutona u vašem znaku.

Neka vam vaša osobnost u ovoj godini pomogne da svima pokažete svoju kreativnu stranu. Iskoristite dobar utjecaj planeta za sređivanje svih problema u odnosima koje ste možda dulje vrijeme zanemarivali, iskoristite snagu koju vam daje Uran iz Ovna.

Također, morate naučiti kako stvari u životu dovesti u ravnotežu. Posvetite se važnim stvarima u životu i tako ćete ove godine udariti temelje za uspješnu budućnost i dobre godine koje su pred vama.

POSAO

Što se tiče karijere, ova godina neće biti bez problema. Sukobljavat ćete se sa suradnicima bez obzira na to koliko ste posvećenim poslu. Zato je ovo odlična godina kada biste trebali malo predahnuti. Ne libite se uzeti nekoliko mjeseci slobodno ako si to ikako možete priuštiti i krenite ne dulji odmor. Također, ovo je odlična godina i za preseljenje. Timski rad nije ono što će vas u ovoj godini veseliti s obzirom na to da će biti uzrokom stalnih problema koju će vas obeshrabrivati i uništiti vam neke ambicije. Ako se na poslu nalazite negdje u sredini hijerarhijske ljestvice, vjerojatno ćete osjećati da vas kolege gnjave. Vjerujte svojim instinktima i pokušajte stvoriti oko sebe novu okolinu i atmosferu.

nastavi čitati dolje

Sve vam ovo donosi Pluton koji već duže vrijeme plovi vašim znakom, a ostat će još dugo, donoseći promjene nakon kojih više nema povratka na staro. Plutonu se nije dobro suprotstavljati, jednostavno se prepustite i prihvatite promjene kao dio prirodnog ciklusa u životu.

Oko 20. travnja budite posebno oprezni u svemu što poduzimate jer tada je na nebu Veliki kozmički križ, koji Mars u Vagi aspektira s Uranom u Ovnu, Plutonom u vašem znaku i Jupiterom u Raku. 

Ovo će biti dobra godina da uživate u plodovima investicija koje ste poduzeli godinama ranije. Bit ćete također izuzetno darežljivi prema bližnjima, ali pazite da vam to ne poremeti financijske planove. Ne libite se potrošiti novac na užitke, ali kad je štednja u pitanju, budite i dalje sistematični kao i uvijek. Planirajte financije znatno unaprijed i spriječit ćete probleme. Ovo je također povoljno vrijeme za kupnju nekretnina ili nečeg vrijednog. Zahvaljujući financijskim uspjesima tijekom godine, možete računati i na to da će vam porasti društveni ugled.

Ključni datumi

1. 3. 2014. Dobit ćete neočekivanu pomoć na radnom mjestu

1. 5. 2014. Budite posebno sumnjičavi u vezi s novčanim pitanjima

1. 10. 2014. Odličan dan za pogurati neki projekt

6. 11. 2014. Nemojte biti neodlučni, vjerujte u svoju prosudbu

29. 12. 2014. Pazite na ono što govorite da se ne zamjerite krivoj osobi

LJUBAV

Ljubavni život bit će vam ove godine pomlađen i obogaćen više no što ste si ikada mogli zamisliti. Partner će vam biti odličan izvor inspiracije. Povremeno ćete se osjećati da uopće nemate kontrole nad emocijama. Budite sabrani i pustite partnera da preuzme vodeću ulogu u bitnim stvarima. Budite otvoreni prema razgovorima i razmjeni ideja s partnerom.

Promjene koje vam donose Pluton i Uran u drugim područjima života u ljubavi na sebe preuzima mistični Neptun, koji sve radi nježnije i suptilnije, no s jednakom snagom i odlučnošću.

Ovo je odlično vrijeme za razumijevanje koncepta ljubavi, odnosa i njihovih posljedica. Ako ste samac, bit će prilike za novu vezu. Oni koji su već u vezi, sjećat će se ove godine kao jedne od najskladnijih u životu.

Ključni datumi

29. 1. 2014. Bit ćete senzualniji nego ikad, iskoristite to.

28. 2. 2014. Napetosti u vezi, nemojte se svađati.

18. 7. 2014. Odličan dan za ljubavne susrete.

29. 10. 2014. Odličan dan za ljubavno druženje s pripadnicima zemljanih znakova

21. 12. 2014. Odličan dan za razgovor s partnerom o proširivanju obitelji.

ZDRAVLJE

Opće zdravlje i razina energije bit će zadovoljavajući tijekom većeg dijela godine iako se ne mogu isključiti neke teškoće koje će biti posljedica stresa. Počnite se baviti nekom vrstom meditacije ili vježbi za opuštanje i pomlađivanje. Brinut će vas neki problemi i tjeskoba, zato što rijetko dopuštate svom umu da slobodno luta. Opustite se! Usredotočite se na neki kreativni, umjetnički posao. Odredite si zdravstvene granice (npr, gubitak određenog broja kilograma, vraćanje u formu i slično) i ispunite ih do kraja godine. Zvijezde će vam u tome pomoći. Drastična promjena prehrane učinit će čudo za sve Jarce ove godine!  

Pročitajte godišnji horoskop za 2014. za sve znakove zodijaka: 

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 Godišnji horoskop 2014 Ovan
Godišnji horoskop 2014 Bik
 Godišnji horoskop 2014 Blizanci
Godišnji horoskop 2014 Rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 Godišnji horoskop 2014 Lav
 Godišnji horoskop 2014 Djevica
 Godišnji horoskop 2014 Vaga
Godišnji horoskop 2014 Škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 Godišnji horoskop 2014 Strijelac
 Godišnji horoskop 2014 Jarac
 Godišnji horoskop 2014 Vodenjak
Godišnji horoskop 2014 Ribe

Pročitajte i Veliki godišnji kineski horoskop za 2014., godinu Konja

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 250 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

30.12.2013. 04:46:00
http://metro-portal.hr/jarac-godisnji-horoskop-za-2014/82450/