Metro-portal.hr

objavljeno 30.12.2013. 02:19:00
BLIZANCI - 2014.

Blizanci - godišnji horoskop za 2014.

Godišnji horoskop za Blizance za 2014. donosi odlične prognoze za godinu punu novih inicijativa i dobre sreće

Blizanci - godišnji horoskop za 2014.
Blizanci - godišnji horoskop za 2014. (Metro)

Godišnji horoskop za 2014. za Blizance donosi prognoze koje će se sigurno svidjeti predstavnicima ovog znaka, jer će im život biti lagan i teći će bez ikakvih problema. Za ovu godinu planetarne konstelacije ne spremaju nikakva neugodna iznenađenja, no ipak treba dobro odvagnuti svaki novi potez u životu.

Odlična godina za započinjanje novih inicijativa, kako na privatnom tako i na poslovnom planu. Kako će vas dobra sreća pratiti tijekom cijele godine, vrijedi zapeti i postaviti dobre temelje za godine koje dolaze.

Ovdje će se osjećati suptilan utjecaj dalekog Neptuna, koji iz vas izvlači ono najbolje, ali na asocijativan način, tako da vam ništa neće doći na dlanu, nego u kutiji slagalica.

Mir i harmonija vladat će kako u domu, tako i na poslu, stoga iskoristite tu pozitivnu atmosferu i uvedite promjene koje ste željeli uvesti još prošle godine, no očito još nije bilo došlo vrijeme za njih.

Kontroverze koje su vas mučile u prošloj godini će polako isčeznuti, stoga, uđite promišljeno i hladne glave u sve nove avanture.

POSAO

Na poslovnom će vam planu biti bolje nego u nekoliko proteklih godina, prvenstveno zbog toga što će nestati zapreke koje su vam stajale na putu ispunjenja planova. Bez puno dodatnog truda završit ćete sve planirano i za to biti nagrađeni boljom pozicijom na poslu, a nove će se okolnosti automatski povoljno odraziti i na vaše financijsko stanje. Najbolja će godina biti Blizancima koji se bave biznisom u uslužnom sektoru.

nastavi čitati dolje

Nemojte se buniti zbog količine posla koji vam je pao u ruke, jer tu pomoći nema - Saturn je u Škorpionu tijekom cijele 2014. godine, što znači da vas čekaju svakodnevni rutinski poslovi koje jednostavno treba riješiti u prvih sat vremena na poslu, a nakon toga na krilima Jupitera u Raku krećete po nove pobjede.

Zadatak vam je prvo riješiti financijske dubioze zaostale iz prošlih godina, pa obratite pažnju na njih prije nego što počnete planirati kako ćete trošiti povećan priljev financijskih sredstava koji slijedi tijekom cijele godine. Kako će vam se dogoditi nekoliko manjih brzih dobitaka, njih možete iskoristiti za neke nove aktivnosti koje vam se čine dobrim prilikama. Prava zarada dolazi krajem godine, i tada ćete se moći zadovoljno osvrnuti na godinu koja je prošla.

Ključni datumi

31. 1. 2014. Dan za oprez zbog moguće velike svađe s osobom koja vam je pretpostavljena.

20. 4. 2014. Mogućnost vrlo važnog profesionalnog prijateljstva koje ne smijete propustiti.

17. 8. 2014. Dobit ćete ponudu za novi posao

31. 10. 2014. Vaše sjajne komunikacijske vještine danas će vam biti od velike koristi

20. 12. 2014. Pripazite što govorite kako ne bi upropastili cijelu godinu truda i rada

LJUBAV

Dobra godina za ljubav i veze ipak se može pokvariti u slučaju da ne pazite što govorite i popustite temperamentu u pogrešnim situacijama. Iako ste poznati po svojoj osjetljivosti, morate razviti malo više tolerancije kako bi zadržali partnera uz sebe i usmjerili njegovu ili njenu pažnju na sebe. U tome će vam najviše pomoći Uran u Ovnu, a u drugoj polovici godine i Jupiter u Lavu koji se iz Škorpiona seli u taj znak 27. srpnja.

U slučaju da vam to ne uspije, mogli biste ostati bez partnera. Stoga, uložite dovoljno vremena i truda i upoznajte i skrivene strane partnera na koje do sada niste obraćali puno pažnje. No, nakon cijele godine truda, zadnji mjesec donijet će zasluženo uživanje u vezi.

Ključni datumi

9. 5. 2014. Dan za velike svađe, neka vam glava ostane hladna i pribrana.

21. 5. 2014. Blizanci samci danas bi mogli upoznati osobu koja će im oduzeti dah i zarobiti srce

7. 8. 2014. Stavite partnera na prvo mjesto prioriteta kako biste spasili vezu

28. 10. 2014. Najbolji dan u godini za uživanje s voljenom osobom, dobro ga isplanirajte

23. 12. 2014. Moguća prekrasna ljubavna priča s jednim Strijelcem

ZDRAVLJE

Zdravlje vas uglavnom neće previše mučiti tijekom ova godine, a bilo bi dobro kad bi to iskoristili za promjenu životnog stila koji bi trebao biti aktivniji i fizički zahtjevniji. Posao će vas prilično iscrpljivati, tako da novu energiju tražite u zdravom načinu života i vježbanju. Ne bi škodilo ni malo adrenalinskih sportova, pa odaberite neki koji vam se čini najsigurnijim i najprivlačnijim.

Pročitajte godišnji horoskop za 2014. za sve znakove zodijaka: 

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 Godišnji horoskop 2014 Ovan
Godišnji horoskop 2014 Bik
 Godišnji horoskop 2014 Blizanci
Godišnji horoskop 2014 Rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 Godišnji horoskop 2014 Lav
 Godišnji horoskop 2014 Djevica
 Godišnji horoskop 2014 Vaga
Godišnji horoskop 2014 Škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 Godišnji horoskop 2014 Strijelac
 Godišnji horoskop 2014 Jarac
 Godišnji horoskop 2014 Vodenjak
Godišnji horoskop 2014 Ribe

Pročitajte i Veliki godišnji kineski horoskop za 2014., godinu Konja

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 250 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

30.12.2013. 02:19:00
http://metro-portal.hr/blizanci-godisnji-horoskop-za-2014/82441/