Metro-portal.hr

objavljeno 30.12.2013. 02:13:00
BIK - 2014.

Bik - godišnji horoskop za 2014.

Godišnji horoskop za Bika za 2014. donosi prihvaćanje vlasite vrijednosti, puno rada i odlično razdoblje za povratak u školu ili stjecanje dodatnog obrazovanja

Bik - godišnji horoskop za 2014.
Bik - godišnji horoskop za 2014. (Metro)

Godišnji horoskop za 2014. Biku donosi nagovještaj velikih promjena u privatnom i poslovnom životu i udaljavanje od loših navika koje su ga do sada uznemiravale. Pritom se može osloniti jedino na svoju savjest kao korektiv koji će odlučiti što je dobro za njega, a što nije.

Sve je to posljedica Saturna koji stoji na opoziciji vašem znaku, u Škorpionu, onemogućujući da se stvari sakriju pod tepih, izvlačeći ih na otvoreno i forsirajući trajno rješenje. Saturn će u Škorpionu ostati cijele godine, a izaći će tek 18. rujna 2015. godine.

Dobra je vijest da će mentalna snaga biti na visini tijekom cijele godine, štoviše, bit će još jača nego zadnjih nekoliko godina, pa prelaz na nove aktivnosti koje će donijeti olakšanje i nove uspjehe neće biti traumatičan ili upitan.

Inspiraciju će Bik crpiti iz ljudi oko sebe, no najveće blago bit će jednostavnost pristupa i mogućnost prilagodbe na nove okolnosti. Planete kaću da je vrijeme za nov pristup svijetu oko sebe, uz obnovljenu snagu i diplomatsko ponašanje.

Bilo bi dobro slijediti savjete iskusnijih kolega i članova obitelji, prvenstveno kako bi se izbjeglo podlijeganje izazovima koji se pružaju, jer će Bik na taj način od ove godine napraviti izuzetno uspješan period života.

POSAO

Ova će godina ponuditi mogućnost ostvarenja poslovnih planova, uz nužan oprez zbog mogućih pokušaja prevare i lažnih optužbi koje bi mogle usporiti, ali ne i potpuno omesti, sve poslovne planove.

Do sada vas je sputavao Južni mjesečev čvor u vašem znaku, čija je opozicija u Škorpionu tjerala na rad u timu, što vama nije baš najmiliji način ako niste vođa, no to će se nastaviti samo još dva mjeseca. Krajem veljače odlazi u Ovna, a vi možete odahnuti i početi raditi po svome.

Dobro odrađen posao neće proći nezapaženo kod nadređenih, pa će prva polovica godine donijeti značajne pomake u karijeri, a u drugom dijelu godine uspjet ćete konsolidirati situaciju na poslu i postaviti sjajne temelje za godine koje dolaze.

No, ipak će se tijekom godine pojaviti neke financijske poteškoće koje ćete uspjeti riješiti uz malo više truda, a ne smijete zaboraviti dio financijskih dobitaka staviti na štednju kako biste na najbolji mogući način iskoristili povoljno razdoblje i uložili u svoju budućnost.

Ključni datumi

2. 1. 2014. Ponuda za promjenu poslae.

29. 1. 2014. Sređivanje financija.

18. 4. 2014 Neočekivani hitni projekt koji će vam promijeniti karijeru na bolje

29. 10. 2014. Vrlo koristan i uspješan poslovni aranžman

15. 12. 2014. Kraj godine bit će financijski zahtjevan

LJUBAV

Trebat ćete naučiti novo značenje riječi ljubav i veza tijekom ove godine, a ta će vas nova percepcija promijenit na bolje. Ova je godina pravo vrijeme za čišćenje zaostataka u vezama koje više ne želite održavati i koje vas muče već duže vrijeme, pa se riješite balasta iz prošlosti i krenite dalje.

nastavi čitati dolje

Blagotvoran će biti utjecaj Jupitera kad polovinom godine uđe u Lava, pa se do tada morate strpiti s rješavanjem nekih odnosa, kako ih ne bi raskinuli na ružan način.

Tijekom godine ćete ovakvim pristupom naučiti kako se bolje prilagoditi partneru na način koji će odgovarati objema stranama, a ključne riječi na ljubavnom polju ove godine su davanje i primanje. Budite posvećeni svom partneru, fleksibilni i otvoreni i vaša će veza procvjetati i podići se na jednu potpuno novu razinu..

Ključni datumi

29. 1. 2014. Mogući konflikt s partnerom

10. 2. 2014. Vrlo značajan dan za Bikove koji nisu u vezi, mogućnost susreta osobe koja će vam se jako, jako svidjeti

11. 9. 2014. Ljubavna afera s Ribom ispunit će vas zadovoljstvom

31. 10. 2014. Bit ćete vrlo šarmatni pa to iskoristite na najbolji mogući način

30. 12. 2014. Još jedan odličan dan za flert

ZDRAVLJE

Ove godine ni slučajno nemojte uzimati zdravlje zdravo za gotovo, jer ćete kasnije morati potrošiti mnogo vremena i novca da ispravite takvu grešku, stoga, poslušajte onu staru da je bolje spriječiti nego liječiti. Obavezno se posvetite nekoj fizičkoj aktivnosti na redovnoj osnovi i pripazite što jedete, jer bi vam moglo naštetiti zdravlju. Vrijeme je za lagani redizajn prehrambenih navika kako bi se bolje prilagodile vašem poslovnom i privatnom životu i potrebama vašeg tijela. Konzultirajte stručnjake ako sami ne možete smisliti neki dobar plan. 

Pročitajte godišnji horoskop za 2014. za sve znakove zodijaka: 

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 Godišnji horoskop 2014 Ovan
Godišnji horoskop 2014 Bik
 Godišnji horoskop 2014 Blizanci
Godišnji horoskop 2014 Rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 Godišnji horoskop 2014 Lav
 Godišnji horoskop 2014 Djevica
 Godišnji horoskop 2014 Vaga
Godišnji horoskop 2014 Škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 Godišnji horoskop 2014 Strijelac
 Godišnji horoskop 2014 Jarac
 Godišnji horoskop 2014 Vodenjak
Godišnji horoskop 2014 Ribe

Pročitajte i Veliki godišnji kineski horoskop za 2014., godinu Konja

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 250 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

30.12.2013. 02:13:00
http://metro-portal.hr/bik-godisnji-horoskop-za-2014/82440/