Metro-portal.hr

objavljeno 30.12.2016. 00:32:21
RAK - 2017.

RAK - godišnji horoskop za 2017.

Godišnji horoskop za Raka za 2017. nosi dobre vijesti o godini koja je puna pozitivnih utjecaja za promjenu života na bolje

Rak - godišnji horoskop za 2017.

Godišnji horoskop za Raka za 2017. donosi pripadnicima ovoga znaka prilično dobre vijesti i prognoze koje će zasigurno obradovati sve one koji se već neko vrijeme osjećaju kao da su na krivom mjestu u krivo vrijeme.

No, ova će godina to promijeniti zbog snažnog povoljnog utjecaja Marsa koji će donijeti toliko potrebnu agresivnost koja Rakovima inače nije svojstvena, a zapravo je onaj čudesni sastojak uspjeha koji im nedostaje.

Prirođena skromnost i sramežljivost bit će zamijenjena pragmatičnijim pristupom, ponekad malo napasnijim, no upravo toliko koliko ne iritira okolinu, a postiže željene rezultate znatno brže i učinkovitije od pristojnog čekanja da vas netko primjeti.

Upravo iz tog razloga ova je godina Rakovima prilika za napredak u svim aspektima života iznošenjem svojim ideja i inicijativa na svjetlo dana i djelovanjem u smjeru njihova ostvarenja, što do sada bez probojnosti nije bilo lako, priznajemo - no vrijeme je za promjene, i to prvenstveno pozitivne koje će postaviti odlične temelje za godine koje slijede.

nastavi čitati dolje

POSAO

Vrijeme je da Rakovi izađu iz sjene i zauzmu mjesto pod reflektorima, u prvim redovima - barem oni kojima je tamo stvarno i mjesto. No, za to do sada nije bilo previše povoda zbog urođene skromnosti i nelagode od javnih istupanja takvog tipa, ali ova će godina i to promijeniti u pozitivnom smjeru.

Prva tri mjeseca godine bit će ključna po tom pitanju, stoga ne treba oklijevati već s prvim danima nove godine podastrijeti svoje ideje i planove osobama koje imaju utjecaj i započeti kampanju za njihovo prihvaćanje i ispunjavanje. Vaša urođena kombinatorika i vješta improvizacija u situacijama kad se čini da izlaza nema ili nije pretjerano povoljan samo će dodatno osnažiti mogućnosti koje će vam se na tom polju otvaraju isključivo vašom inicijativom - ništa neće doći samo od sebe, kaže vam Saturn i traži od vas da se izborite za svoje ideje.

Kalkulirani rizik i inače je zaštitni znak Raka za koji malo tko zna, a ove će godine posebno doći do izražaja u prilikama za investiranje koje će se naročito otvarati u zadnjem kvartalu godine pod paskom Merkura. Iskoristite svoje znanje i vještine na pravi način i osigurat ćete mirnih nekoliko godina na financijskom planu.

LJUBAV

Sva zbivanja na poslovnom planu mogla bi vas odvratiti od onoga što inače u životu radite najbolje - pažnje koju posvećujete partneru, naročito pred kraj godine. To je vrlo opasno razdoblje za vas koje bi moglo završiti vrlo nepovoljno, no postoji recept za uspjeh - otvorite se partneru do kraja, izložite svoje ideje i planove i na taj ga način pripremite za činjenicu da nećete imati dovoljno vremena.

Ljeto je naročito dobro aspektirano u tom pogledu, stoga provedite odmor zajedno uživajući i pripremajući se za burnu jesen kad ćete vi, možda i po prvi puta, trebati bezuvjetnu podršku partnera za svoja nastojanja.

Što se tiče Rakova koji nisu u vezi, veće šanse za pronalazak partnera su u drugom kvartalu godine kada Venera može izvršiti presudan utjecaj i odigrati ulogu maloga Amora, nadzirući strelicu ljubavi koja će vam probiti srce. Slijedite svoj unutarnji osjećaj i nećete pogriješiti - nekad to znači da ćete morati propustiti priliku koja je na prvi pogled primamljiva, no budite sigurni da nećete dugo čekati na novu.

ZDRAVLJE

Snažan zajednički utjecaj Marsa, Sunca i Jupitera tijekom cijele godine omogućit će vam dovoljno energije za sve što mislite napraviti. Sjajni aspekti vježbanja i jačanja metabolizma ne bi se smjeli propustiti, pa toplo preporučujemo da već od samog početka godine odaberete neku fizičku aktivnost kojom ćete se redovito baviti.

Čak i oni Rakovi koji inače nisu skloni tjelesnim aktivnostima ove će godine osjetiti potrebu za time, pa ne zaboravite da je i šetnja ili vožnja bicikla sasvim dovoljna tjelovježba za održavanje razina energije i zdravlja.

Jedino na što morate obratiti posebnu pažnju su ozljede kojih bi moglo biti više nego inače, što je naravno izravno povezano s povećanom razinom tjelesnih aktivnosti - ne pretjerujte, sve s mjerom i razlogom.

 

Evo godišnjeg horoskopa za 2017. za svaki pojedinačni znak horoskopa: 

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 Godišnji horoskop 2017 Ovan
 Godišnji horoskop 2017 Bik  Godišnji horoskop 2017 Blizanci
Godišnji horoskop 2017 Rak 
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 Godišnji horoskop 2017 Lav
 Godišnji horoskop 2017 Djevica
 Godišnji horoskop 2017 Vaga
Godišnji horoskop 2017 Škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 Godišnji horoskop 2017 Strijelac
 Godišnji horoskop 2017 jarac
 Godišnji horoskop 2017 Vodenjak
Godišnji horoskop 2017 Ribe 

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

30.12.2016. 00:32:21
http://metro-portal.hr/rak-godisnji-horoskop-za-2017/102206/