Metro-portal.hr

objavljeno 10.02.2014. 11:25:00
SAVJETI

Pokloni za Valentinovo i dužina veze

Pokloni za Valentinovo možda su i teži izbor nego rođendanski ili božićni, pa smo vam odlučili pomoći koliko možemo

Što je prikladno pokloniti na početku veze ili u braku
Što je prikladno pokloniti na početku veze ili u braku (Arhiva)

Valentinovo je i kod nas zadnjih godina, kao posljedica svekolike ekspanzije konzumerizma, postalo dan kad su pokloni obavezni, a Dan zaljubljenih maltene bi trebao biti državni praznik. Ma kakvo vi imali mišljenje o tome, činjenicu da vaš dragi ili draga očekuju poklon jednostavno ne možete zanemariti.

Pa da vidimo što je dobro pokloniti u kojoj fazi veze. Na samom početku veze, a tu spada i prijateljstvo koje želi postati nešto više i očijukanje, odličan izbor je - čokolada. Do tada ste sigurno saznali koja je vrsta potencijalnom ili svježem partneru draga, pa kupite neku veću, lijepo je zapakirajte (po mogućnosti sami, po mogućnosti maštovito) i riješili ste problem. 

>> Što dečku pokloniti za Valentinovo >>

Uz čokoladu, ali i uz sve ostalo, sjajno će odgovarati cvijeće. Buket crvenih ruža vjerojatno ipak niste donijeli na prvi spoj, no na Valentinovo će biti dočekan s odobravanjem. Osim ruža mogu poslužiti i tulipani, kojima zapravo izjavljujete ljubav, a ako dodate i bršljan, koji znači vječnu ljubav i vjernost, ovakav će poklon proći kao sjajan i nakon desetljeća veze.

>> Pokloni za Valentinovo - ideje za nju i njega >>

Na početku veze želite pokazati koliko vam je stalo, naravno, ako znate da vam je stvarno stalo i da se ne radi o prolaznom flertu koji će potrajati par dana ili tjedana. Praktičan dar je u tom slučaju privjesak u obliku srca, a dobro će biti prihvaćene i jagode u čokoladi, senzualna mješavina seksualnosti i romantike koju možete podijeliti i ... znate i sami dalje.

>> Što žene stvarno žele za Valentinovo >>

Ako je veza već malo odmakla, ove godine možete iskoristiti činjenicu da Valentinovo pada u petak pa rezervirati neki hotel na moru ili u prirodi, što će dati sjajan uvod u romantičnu večeru i noć strasti. 

Kad je veza ozbiljna i duga, takvi trebaju biti i pokloni. Podsjetite svoju djevojku koliko vam znači i koliko ste predani vašoj vezi zlatnom narukvicom, luksuznim donjim rubljem ili, malo kreativnije, slatkim aparatom za kavu kojom ćete je ujutro buditi. 

>> Kako napisati iskrenu čestitku za Valentinovo >>

Oni koji su već dogurali do statusa zaručnika ili su vjenčani, mogu iskoristiti Valentinovo za neki sjajan poklon poput naušnica s dragim kamenjem ili zajednički odlazak u wellness preko vikenda.

Sve u svemu, ako ste pri lovi (a rijetki jesu, istina ...), slobodno se malo ispružite i potrošite, draga ili dragi će znati cijeniti trud uložen u pronalaženje poklona, ako niste, mašta je uvijek za Valentinovo dobro prolazila. 

>> Ljubavna torta za Valentinovo >>

10.02.2014. 11:25:00
http://metro-portal.hr/pokloni-za-valentinovo-i-duzina-veze/83200/