Metro-portal.hr

objavljeno 01.03.2013. 20:05:00
MACHO U POZITIVNOM SMISLU

Oborite je s nogu onako kako to čine pravi muškarci

Izbjegnite rutinu u vezama - naučite pokazivati svoju osjećajnu stranu, radite što više toga zajedno i izdržite višesatni šoping

Oborite je s nogu - razbijte rutinu
Oborite je s nogu - razbijte rutinu (Photostock/FreeDigitalPhotos)

Je li vam dosadila ona poznata rutina u vezama - kino, kvazi-svečana večera i seks na brzaka na zadnjem sjedištu automobila? Ako je, hvala bogu da je, jer nije to sve što možete ponuditi svojoj dragoj. Iako ono što ćemo vam predložiti neće momentalno poboljšati kvalitetu vaše veze i prikazati vas kao nevjerojatno svestranog i romantičnog, ali ujedno uzbudljivog muškarca, sigurno će vaše izlaske i sliku o vama dignuti iznad prosjeka.

>>7 pravila zavođenja koje žene žele da muškarci znaju>>

Avanturizam. Ništa neće zbližiti muškarca i ženu kao bliski susret sa smrću. Naravno da vam ne preporučamo da isprobate previše opasne stvari, ali avanturistički i ekstremni sportovi i aktivnosti uz strogi nadzor profesionalaca vam mogu biti od velike koristi.

Rafting, bungee jumping, penjanje po stijenama, skokovi u vodu s većih visina...  Nešto što podiže adrenalin. Brza vožnja i divljanje po cesti ne dolazi u obzir! Malo adrenalina, straha i uzbuđenja i vaša draga neće izlaziti iz vašeg naručja. Bez obzira na njenu snagu, svaka žena voli da se muškarac prema njoj ponaša donekle zaštitnički i da se kraj njega osjeća sigurno.

Budite njen spasitelj i utočište.  Zato kad sljedeći put želite učiniti nešto za svoju vezu i iznenaditi bolju polovicu, svakako otrčite do najbližeg avanturističkog odredišta.

Posjetite muzej ili galeriju. Čini vam se dosadnim? Nipošto! Uostalom, kad ste se posljednji put zaista divili nekom umjetničkom djelu? Pokušajte, umjetnost može biti jako zabavna kao i kultura općenito. Imat ćete nove teme za raspravu, a možete se prikazati kao kulturno uzdignutiji i inteligentniji, što je svakako poželjno kod svakog muškarca. Galerija/muzej+kava kasnije=recept za još mnogo spojeva i intimnog druženja.

>>Upucavanje koje pali>>

Zajednički hobi. Kažu da se suprotnosti privlače, ali veza između sličnosti je čvršća. Ako imate djevojku, zaručnicu, suprugu, očito je da ste zajedno jer imate nešto zajedničko. Razmislite što bi vam oboma moglo biti zanimljivo kao hobi i jednostavno od toga napravite romantičan spoj kojim ćete se još više zbližiti. Fotografija, poezija, sviranje instrumenata, navijanje, skupljanje poštanskih marki, seksualnih pomagala  - hobi može biti zaista bilo što.

Šoping. U redu, ovo se možda čini kao nešto što nije za muškarca, ali varate se. Zajednički šoping je sjajna ideja. Najbolje je da odete u trgovačke centre koji su puni različitih trgovina u kojima možete pronaći i nešto što zanima i vas pa vam sigurno neće biti dosadno. Ako vi možete biti s njom dva sata dok isprobava majice, suknje i hlače, može i ona s vama stajati kod igrica, kladionice i tome slično. Ženama je važno da izgledaju dobro zbog njih samih, ali isto tako im je važno da vama budu lijepe i zgodne. Ako nemate pojma o modi, parfemima, šminkanju, istražite ta područja - to ne znači da niste macho muškarci već da se zanimate za ono što nju najviše zanima. A to će vam se strostruko isplatiti.

Volontiranje i društveno koristan rad. Većina vas je vjerojatno okrenula očima nakon čitanja ovog podnaslova, ali pokajat ćete se zbog toga kad shvatite da je društveno koristan rad i pomaganje drugima nešto što vas izgrađuje kao osobu i zbližava s drugima pa tako i s boljom polovicom.

Mislite da žene vole bezosjećajne sirovine od muškarca kojima je tuđa muka nešto beznačajno? Istina, ima žena kojima to ne smeta, ali većina će vas gleda sa snebivanjem. Kad biste zajedno volontirali u domu za starije, skloništima za djecu, pomagali siromašnima preko institucija, udruga ili crkvi prvo biste radili nešto zajedno, drugo, činili biste nešto korisno za druge i za vas same kao osobe.

>>10 načina kako privući bilo koju ženu>>

Pravi muškarci znaju pokazati i svoju osjećajnu stranu bez toga da izgledaju patetično.

Učinite nešto od ovoga i uživat ćete u uzvraćenoj ljubavi i pažnji s kamatama. 

01.03.2013. 20:05:00
http://metro-portal.hr/oborite-je-s-nogu-onako-kako-to-cine-pravi-muskarci/58851/