Metro-portal.hr

objavljeno 30.12.2016. 00:35:35
JARAC - 2017.

JARAC - godišnji horoskop za 2017.

Godišnji horoskop za Jarca za 2017. govori o godini koja će se sviđati pripadnicima ovoga znaka jer će naglasat biti na njima omiljenim stvarima

Jarac - godišnji horoskop za 2017.
Jarac - godišnji horoskop za 2017. (Metro)

Godišnji horoskop za Jarca za 2017. nastavak je, u neku ruku, prošlogodišnjeg jer će i ova godina biti uglavnom u znaku rada i obaveza, no ipak će ostati i nešto vremena za zabavu i opuštanje, možda čak i više nego što su pripadnici ovog znaka navikli.

Ono što će vam se najviše svidjeti jest činjenica da tijekom godine neće biti naglih promjena i stvari će uglavnom teći svojim prirodnim tokom, što je okruženje u kojem se Jarci najbolje snalaze i uživaju radeći na taj način. Jednako tako, osobni život odvijat će se u istom, rutiniranom i usporenom ritmu koji Jarcima služi kao pravi odmor i predah od poslovnih aktivnosti.

No, sve ovo ne znači da se možete potpuno opustiti i dozvoliti životu da teče neometano kraj vas, iskoristite godinu za druženje s obitelji i prijateljima na prvom mjestu, dok se partneru morate posvetiti tijekom svibnja i lipnja, dva mjeseca koja su ove godine kritična za vašu vezu.

S poslovne strane oprez je potreban u kolovozu, no kako će se približavati kraj godine, vaše će financijsko stanje izgledati sve bolje, a prilike za nove poslove otvarati jedna za drugom, pa se može reći da ćete kraj godine dočekati vrlo zadovoljni sa svime što ste uspjeli postići tijekom godine.

nastavi čitati dolje

POSAO

Rad vam nije stran, štoviše, uživate u njemu i ne predstavlja vam opterećenje, pa se sigurno nećete buniti kad vam kažemo da je već početak godine dobro aspektiran i donosi poslovne prilike koje će vas zaokupiti tijekom siječnja, a moguća je i promjena posla uz nove obaveze, ali i veće financijske koristi od dosadašnjih.

Nastavak godine neće biti toliko intenzivan i trebalo bi ga iskoristiti za popunjavanje rupa u znanjima i vještinama kako biste što spremniji dočekali studeni, mjesec u kojem će nove inicijative prolaziti bez greške, dok je prosinac trijumfalan završetak godine - to je mjesec u kojem ćete moći ispuniti sve svoje snove vezane za posao.

Tijekom godine potrebno je uložiti malo više truda u odnose s kolegama koji su lagano narušeni, što vašom urođenom sklonošću soliranju, što njihovim pogrešnim shvaćanjem nekih vaših poteza. Budite posebno prijemčivi tijekom travnja kad će retrogradni Merkur učiniti sve da dodatno zakomplicira komunikaciju, pa se pripremite na dulje objašnjavanje svojih ideja i želja - no nemojte to nikome zamjeriti, nije ništa osobno.

Sve u svemu, rad će vas i ove godine ispunjavati u tolikoj mjeri da ćete imati manje vremena za ostale životne aktivnosti, no vama to ionako nije problem, već veselje.

LJUBAV

Godina će biti puna uspona i padova u vezi ili braku, jer loših aspekata ne nedostaje - od retrogradnog Merkura u travnju i prosincu do problema s usklađivanjem poslovnih i privatnih obaveza tijekom kolovoza, no malo više razumijevanja za potrebe partnera riješit će sve probleme prije nego što postanu nepremostivi.

Naročito opasan je srpanj koji će donijeti priličan broj neprilika na ljubavnom planu, tako da ga slobodni Jarci trebaju potpuno zaboraviti - čak i kao ste na godišnjem, ništa od ljetnih avantura jer će svaka potencijalna završiti fijaskom, pa je bolje i da se ne trudite.

Završetak ljeta možda je i najbolja prilika za produbljivanje veze s partnerom jer nakon intenzivnog srpnja i kolovoza rujan donosi opuštanje i manje obaveze na poslovnom planu, što će vam osloboditi dovoljno vremena za uživanje s partnerom.

Sve do kraja godine situacija će biti gotovo idilična, a partnera trebate pripremiti za ludnicu na poslu u prosincu kako vam retrogradni Merkur ne bi pokvario inače sjajan završetak godine - možete ga proslaviti i nekom proslavom Nove godine na egzotičnoj destinaciji, novaca ćete sigurno zaraditi dovoljno.

ZDRAVLJE

Zdravlje je ove godine jedini stvarno škakljivi aspekt života jer će biti puno uspona i padova, dobivanja i gubljenja energije i problema koji bi mogli prerasti u ozbiljne bolesti probave ako se njima ne pozabavite na vrijeme.

Potrudite se vježbati u mjesecima kad nećete imati problema sa zdravljem jer imate tendenciju pretjeranog konzumiranja hrane u takvim trenucima, a višak kilograma definitivno vam nije potreban.

 

Evo godišnjeg horoskopa za 2017. za svaki pojedinačni znak horoskopa: 

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 Godišnji horoskop 2017 Ovan
 Godišnji horoskop 2017 Bik  Godišnji horoskop 2017 Blizanci
Godišnji horoskop 2017 Rak 
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 Godišnji horoskop 2017 Lav
 Godišnji horoskop 2017 Djevica
 Godišnji horoskop 2017 Vaga
Godišnji horoskop 2017 Škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 Godišnji horoskop 2017 Strijelac
 Godišnji horoskop 2017 jarac
 Godišnji horoskop 2017 Vodenjak
Godišnji horoskop 2017 Ribe 

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

30.12.2016. 00:35:35
http://metro-portal.hr/jarac-godisnji-horoskop-za-2017/102212/