Metro-portal.hr

objavljeno 05.08.2014. 23:01:00
OPA

Ženske fantazije u krevetu

Još relativno nedavno se smatralo da žene nemaju seksualne fantazije, što je vjerojatno jedna od najvećih gluposti koje su seksolozi izjavili

Vezanje je jedna od najpoželjnijih fantazija
Vezanje je jedna od najpoželjnijih fantazija (Arhiva)

Ne tako davno, pred samo četrdeset godina, žene su već imale puno bolji status u društvu nego u desetljeću prije toga, no i dalje se vjerovalo da nemaju seksualne fantazije. Autorica knjige Vrt želja: Evolucija ženskih seksualnih fantazija Emily Dubberley tvrdi nešto sasvim drugačije.

>> Najčešće seksualne fantazije žena >>

Naime, žene imaju seksualne fantazije jednako često kao i muškarci, a najviše ih pali ekshbicionizam, submisivni seks, grupni seks, savršeni partner i uloga domine. 

Moderne žene su neovisne i emancipirane do kraja, no u krevetu rado potpuno prepuštaju kontrolu partneru i spremne su na razne vragolaste igrice dominacije, što je najčešća i najtraženija fantazija. 

>> Što seksualne fantazije govore o vašem karakteru >>

Napaljuje ih i ekshibicionizam i voajerizam, pa sve češće vidimo snimke parova kako vode ljubav na javnim mjestima, a dobar dio ih smatra da bi dobar grupni seks uspješno razbio monotoniju bračnog života. 

>> Top 10 ženskih seksualnih fantazija >>

Sve u svemu, čini se da nam je na pragu nova seksualna revolucija, no ovoga puta ide u suprotnom smjeru - od dominacije ka potčinjenosti. 

05.08.2014. 23:01:00
http://metro-portal.hr/zenske-fantazije-u-krevetu/80184/