Metro-portal.hr

objavljeno 04.05.2015. 18:15:00
SAVJETI

Želite biti sretni? Izbacite ove stvari iz svog života!

Osim što feng shui preporučuje da se u kući održava red kako bi energija mogla nesmetano kolati, to je dobro za psihičko i fizičko zdravlje

Neka dom bude oaza reda i mira
Neka dom bude oaza reda i mira (Arhiva)

Sreća je i više nego dostižna, reći će mnogi ljudi koji su napravili red u svom životu, jer umjesto da žive u kaosu, stvorili su ugodno okruženje u kojem se osjećaju sretno.

Naravno, to možete napraviti i vi uz ovih par savjeta čega se sve trebate riješiti ...

Ne uspoređujte se s drugima - ovo je sjajan oblik mentalne higijene, jer vi ne trebate biti netko drugi, budite samo ono što stvarno jeste i napravili ste pola puta do sreće u životu.

>> Neuredna djeca uče brže od urednih >>

Naravno, organizirajte i pospremite garderobu i papire po kući, nabavite registratore i učinite svoj životni prostor urednim i slobodnim od raznoraznih drangulija koje vam leže po ladicama i kutovima doma. 

Što god vam ne treba - bacite ili obrišite s računala, a osobne financije počnite voditi u posebnim datotekama kako biste uvijek znali što se događa. Nije loša ideja nabaviti planer, bilo papirnati, bilo na računalu, a popisi vam trebaju prijeći u naviku - pamte samo oni s fotografskim pamćenjem.

>> Pravila za uredan i čist dom >>

Ako uz sve to napravite malo reda među ljudima s kojima se družite, virtualno i stvarno, na najboljem ste putu da svaku večer zadovoljno sjednete i uživate u životu.

04.05.2015. 18:15:00
http://metro-portal.hr/zelite-biti-sretni-izbacite-ove-stvari-iz-svog-zivota/91548/