Metro-portal.hr

objavljeno 27.01.2015. 20:01:00
SAVJETI

Tajna uspješne veze je u ...

Uspješna veza nije nedostižna, a mali "trikovi" kojima se partneri služe u njoj zapravo su samo rezultat njihovih otvorenih umova

Uspješna veza je moguća
Uspješna veza je moguća (Shutterstock)

Uspješna veza nekad se čini kao jednorog, mitsko biće za koje svi znaju, no nitko ga nije vidio u živo, ali ako samo malo razmislite, sigurno ćete se sjetiti nekih prijatelja ili poznanika koji upravo tako žive.

Što njih razlikuje od ostalih koji, makar povremeno, pate u svojim vezama i nemaju hrabrosti ništa napraviti po tom pitanju? Par sitnica, zapravo, koje počinju s otvorenim umom ...

>> Pet neromantičnih savjeta za uspješnu vezu >>

Tako se uspješni parovi i vrlo uspješno - svađaju. Nemaju problema s tim, štoviše, nakon svađa njihova je veza još bolja i čvršća. Kako? Jednostavno, oni svađama rješavaju probleme, a ne stvaraju nove.

>> Dvije ključne stvari za svaku vezu >>

Druga prilično važna stvar je hrabrost za - isprike. U uspješnoj vezi partneri će se lako i brzo ispričati kad su pogriješili i na taj način će spriječiti svađe. Naravno, ništa manje važna nije ni podrška partneru. Puno je lakše napraviti bilo što kad znate da vam on ili ona čuvaju leđa, ma što to bilo. 

>> Tri glavne tajne uspješne veze >>

Za kraj, dvije ključne stvari - uspješni se parovi nikad ne uspoređuju s drugim parovima, nego stvaraju svoje standarde i ne dozvoljavaju da im prošlost visi nad glavom i upravlja svojim životima.

27.01.2015. 20:01:00
http://metro-portal.hr/tajna-uspjesne-veze-je-u/89820/