Metro-portal.hr

objavljeno 15.06.2014. 23:01:00
SAVJETI

Što svaki muškarac treba znati prije seksa

Vjerovali ili ne, ali znanstvenici su shvatili na koji način funkcionira klitoris tek nedaleke 2009. godine, pa ne čude ženski problemi u seksu

Sve što morate znati, željeli vi pitati ili ne :)
Sve što morate znati, željeli vi pitati ili ne :) (Arhiva)

Muškarci bi prije prvog seksa trebali znati neke stvari o ženama i seksu koje nisu čuli u birtiji od starije ekipe ili sami zaključili iz pornića, jer su i jedno i drugo prilično nepouzdani izvori.

>> Prvi seks - odgovori na njegova pitanja >>

Za početak, znajte da ženin odnos prema njenom tijelu uvelike utječe na uživanje u seksu, jer ako misli da nije dovoljno privlačno, i ona će se tako osjećati, pa će tijekom seksa biti napeta i iščekivati kad će stići neka kritika. Žena koja nije opuštena = loš seks.

Problem koji je možda i najveći jest neosporna činjenica da naša kultura uvijek na prvo mjesto stavlja uživanje muškarca, tako da nije rijetkost da muškarci to shvate ozbiljno i seks doživljavaju po načelu "žene služe za odmor ratnika.". Nadamo se da ne treba objašnjavati koliko je to loše i pogrešno.

>> Kako se žene pripremaju za prvi seks >>

Za neiskusne, idemo i malo detaljnije - žena će uživati više ako joj posvetite više pažnje, a ne ako krenete k'o, jel', medo u jagode. Da, ima žena koje ne govore tijekom seksa, no to ne znači da ne uživaju, nego da je to njihov način na koji vode ljubav. Stoga, ne očekujte stalne vriskove i pozive na još, pratite suptilne znakove njezinog tijela koji lako odaju je li zadovoljna ili nije. 

Za kraj, prosječno je potrebno 20 minuta da žena postigne orgazam, a i to zahtijeva dobru predigru, stoga, zaboravite sve što mislite da znate, uživajte u njenom tijelu i ona će početi uživati s vama. 

>> Napokon demistificiran ženski orgazam >>

15.06.2014. 23:01:00
http://metro-portal.hr/sto-svaki-muskarac-treba-znati-prije-seksa/85623/