Metro-portal.hr

objavljeno 05.07.2014. 20:01:00
DRAGA ...

Što muškarci lažu ženama

Muškarcima se uvijek predbacuje da lažu češće od žena, što se pokazalo istinitim, ali većina laži su posljedica čiste ljenosti

Ma, naravno, draga, ti si ...
Ma, naravno, draga, ti si ... (Arhiva)

Muškarci lažu češće od žena, to su potvrdila mnoga istraživanja, no u obranu jačeg spola vrijedi spomenuti da su te laži posljedica čiste ljenosti, a ne neke maliciozne zavjere koju su upravo smislili.

>> Koliko lažu muškarci, a koliko žene >>

Tako će se muškarac, suočen s pitanjem bolje polovice "Kako izgledam? Jesam li debela?" gotovo u pravilu odlučiti za laž i ispaliti da uopće ne izgleda debelo, dapače. Da bi stvar još više izgladili, ubacit će i pokoji kompliment. Laž, naravno, ali sa željom da se draga bolje osjeća ...

>> Najčešće muške laži i što one zapravo znače >>

Jednako brz odgovor dolazi i na pitanje o gledanju golih žena, bilo na plaži, internetu ili u striptiz barovima. Gotovo da i nema muškarca koji će to priznati, i opet samo kako bi izbjegao raspravu u kojoj bi morao dokazivati svoju ljubav prema partnerici uz dodatak da nema ništa loše u gledanju. 

>> Kojim se lažima muškarci služe da bi vas odvukli u krevet >>

Naravno, razmišljanje o drugim ženama nikad nije na pameti muškarcima, barem ako poslušate njihove odgovore na to pitanje. Ponovno laž, ponovno iz straha od svađe. 

I da, kad čujete kako on voli vaše kuhanje i obećanje da ćete razgovarati kasnije o nekoj neugodnoj temi, slobodno se okladite da je i to bila laž. Bijela, ali laž.

05.07.2014. 20:01:00
http://metro-portal.hr/sto-muskarci-lazu-zenama/85971/