Metro-portal.hr

objavljeno 27.02.2015. 09:10:00
ZVUČI POZNATO?

Snovi koje ne smijemo ignorirati

U snovima nam se događaju razne stvari, no postoji nekoliko zajedničkih tipova snova koje jednostavno ne smijemo ignorirati zbog poruka koje nam šalju

Što ste sanjali noćas?
Što ste sanjali noćas? (Shutterstock)

Snovi nam šalju podsvjesne poruke koje nekad jednostavno ne smijemo zanemariti, a na listi najčešćih snova uvjerljivo vodi onaj o letenju.

Snovi u kojima letimo znače probleme sa samopouzdanjem ili moć, a najvažniji je trenutak uzlijetanje, kad pobjeđujete svoja ograničenja i dobivate slobodu koja je izvan mogućnosti ljudskog tijela. Glatko polijetanje znači pozitivan događaj, a padanje za vrijeme leta ukazuje na moralne dileme. Ujedno, ako snove tumačimo prema naputcima mistika, letenje znači astralnu projekciju, putovanje tijekom sna.

>> Najčešći snovi i njihovo značenje >>

Snovi o hrani obično predstavljaju hranu za dušu, no jednako tako može se raditi o neispunjenim željama. Hrana u snovima pokazuje pokušaj zadovoljavanja stvari kojima nismo zadovoljni u stvarnom životu kroz snove. 

>> Erotski snovi i njihovo značenje >>

Snovi u kojima bježite od nepoznatog progonitelja znače strah i tjeskobu zbog osjetljivosti i ranjivosti u stvarnom životu. Način na koji se u snovima nosite s proganjanjem pokazuje način na koji se u stvarnom životu nosite s problemima i stresom. Ako uspijete okrenuti situaciju i postati progonitelj, to znači da se i u životu uspješno nosite s teškim situacijama.

Sve o tumačenju snova može vam objasniti naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova.

27.02.2015. 09:10:00
http://metro-portal.hr/snovi-koje-ne-smijemo-ignorirati/90283/