Metro-portal.hr

objavljeno 17.06.2014. 23:03:00
ŽIVOST

Koga svakako trebate odvući u krevet

Teleoperateri, financijaši i kompjutoraši pridružili su se računovođama kao predvidljivi muškarci koji ne mogu napraviti ništa novo u krevetu

Bježite od IT stručnjaka i financijaša
Bježite od IT stručnjaka i financijaša (Dreamstime)

Seksualni život može postati dosadan, pa ako je takav slučaj kod vas i razmišljate koji biste tip muškarca dovele u krevet kako bi to malo razdrmale, bježite od kompjuteraša i financijaša kao vrag od tamjana jer će vam biti još gori, pokazala je anketa.

Jedan od jačih portala za upoznavanje napravio je istraživanje na 17 tisuća ispitanika, a rezultati su ispali prililčno stereotipni - naime, kao muškarci koji će definitivno unijeti život među plahtama označeni su - vozači kamiona i autobusa.

>> Kako posao muža utječe na seksualni život žene >>

Teleoperateri, financijaši i kompjutoraši pridružili su se računovođama kao predvidljivi muškarci koji ne mogu napraviti ništa novo u krevetu, dok su uz bok kamiondžijama stali, iznenađujuće - odvjetnici

>> Koja muška zanimanja su najviše seksi >>

Istraživači su zaključili da posao koji radite ima velikog utjecaja na ponašanje u seksu, tako da je, primjerice, preko polovice pravnika i odvjetnika zadovoljno svojim seksualnim životom, nakon njih dolaze već spomenuti vozači, a treći po redu su prodavači nekretnina.

>> Na koja se zanimanja pale žene, a na koja muškarci >>

Vozači su, inače, skloni prljavom govoru u krevetu, a pravnicima su mili eksperimenti. Uz to, prodavači nekretnina imali su prosječno 21 seksualnog partnera u životu, što je tri puta više od prosjeka.

Stoga, ako vam treba uzbuđenja, nazovite pravnika ili vozača, s dosadom je gotovo ...

17.06.2014. 23:03:00
http://metro-portal.hr/koga-svakako-trebate-odvuci-u-krevet/85673/