Metro-portal.hr

objavljeno 25.06.2014. 16:52:00
SAVJETI

Kako usporiti starenje i izgledati mlađe

Svakodnevnim lošim navikama stalno dodajemo godine svome licu, umjesto da ih zdravim navikama brišemo

Zaustavite starenje
Zaustavite starenje (Arhiva)

Mladolikost je tražena, a pored raznoraznih estetskih zahvata i "čudotvornih" krema i pripravaka, postoje i prirodni načini kojima ćete izbrisati godine s lica i izgledati mlađi nego što jeste.

Savjete je na jedno mjesto prikupio portal Fitnea, pa da vidimo što sve treba napraviti ...

Za početäk, trebate piti puno vode, jer će tako svi organi ostati hidratizirani što je od izuzetne važnosti za njihov besprijekoran rad. Uz to, dobro će raditi i probava, a koža će biti zdravija i elastičnija. 

>> Usporite starenje kože i ostanite mladoliki >>

Stres je jedna od stvari koja nam donosi loš izgled i ubrzava proces starenja remećenjem pravilnog izlučivanja hormona, staničnog oporavka, a utječe i na stvaranje kolagena. Stoga - vježbajte, smanjit ćete stres i izbaciti toksine iz tijela znojem. 

Voćne maske za lice pomoći će vam u hranjenju kože lica, njenom izravnavanju i obnovi kolagena, naročito ako koristite jagode ili papaju. Možda i najbolji anti-age tretman je aloe vera kao sastojak prirodne maske za lice.

>> Savršene maske za lice iz kućne radinosti >>

Redovito vježbanje održava tonus mišića i ima blagotvoran utjecaj na zdravlje, štiti vas od srčanih bolesti, jača protok krvi i održava mozak mladim, dok je šetnja jedan od najboljih načina produžavanja života.

>> Recepti za mladolik izgled uz sokove i čajeve >>

Na kraju, naravno, dolazi zdrava prehrana bogata voćem, povrćem i cjelovitim žitaricama koja će vam organizam napuniti antioksidansima koji će ukloniti slobodne radikale.

25.06.2014. 16:52:00
http://metro-portal.hr/kako-usporiti-starenje-i-izgledati-mladje/85812/