Metro-portal.hr

objavljeno 18.06.2014. 21:31:00
NO, NO, NOGOMET!!!

Hrvatima je SP važnije od seksa

S druge strane, ženama su napetije štikle od partnera ili novog ljubavnika, tako da svaki spol ima neke svoje male poroke

Daj ti meni štiklu, šljiviš muškarca
Daj ti meni štiklu, šljiviš muškarca (Arhiva)

Seks i ljubavnici jesu uzbudljivi, no za dvadeset posto žena puno su napetije štikle, a čak jedna šestina uvijek će odabrati štikle umjesto supruga. 

Naravno, pola žena uredno laže kad ih pitate koliko su platile nove cipele, no za utjehu muškarcima, trude se ne potrošiti previše jer ih čak 82 posto kupuje kopije dizajnerskih cipela. No, to prestaje vrijediti u slučaju prekida veze ili razvoda jer onda apetiti rastu.

>> Koliko žene stvarno vole cipele >>

Čemu takva opsesija cipelama, često se pitaju muškarci, a razlog je zapravo prilično jednostavan - gotovo polovica ispitanica izjavila je da si ono što nosiš i da osobe koje upoznaju najviše procjenjuju upravo po cipelama koje nose.

>> Što vaša obuća govori o vama >>

Četvrtina žena ponosno izjavljuje da trpi za ljepotu jer nema šanse da štikle zamijene udobnijom obućom s nižom petom, bez obzira na bolove koje imaju.

Ako vas zanimaju brojke, evo ih - trećina žena godišnje kupi 7 pari obuće, što znači da bi za života mogle prikupiti fantastičnih 500 pari cipela.

>> Ženama draže prve cipele od prvog poljupca >>

No, kad smo već kod seksa i poroka, jedan podatak koji može zabrinuti naše cure - Hrvati će u velikoj većini radije ostati bez seksa nego propustiti finale Svjetskog prvenstva u nogometu.

18.06.2014. 21:31:00
http://metro-portal.hr/hrvatima-je-sp-vaznije-od-seksa/85691/