Metro-portal.hr

objavljeno 28.10.2015. 20:01:00
NAUČITE

Ženski znakovi po kojima znate sviđate li joj se ili ne

Svi smo skloni interpretirati bilo kakav osmijeh kao znak zanimanja, ali ne šalje svaki osmjeh takvu poruku

Kad joj se đire zjenice ...
Kad joj se đire zjenice ... (Arhiva)

Ženin osmijeh, ten, pa čak i mjesto na kojem ostavlja torbu - sve to odaje smatra li vas dobrim materijalom za partnera ili samo prijateljem.

Dira se po vratu. Ako vam pred kraj spoja kaže da vas želi ponovno vidjeti to je sjajno, zar ne? Ne uvijek.Govor tijela odat će vam pravu istinu. Ako se dodiruje po vratu dok vam to govori, vrlo vjerojatno laže ili se premišlja, ali va ne želi povrijediti.

Naginjanje glave. Kada je žena pored muškarca s kojim se zaista ugodno osjeća, sigurno će nagnuti glavu u jednu stranu. Nije važno je li lijeva, desna ili je naginje naprijed prema dolje - sve to pokazuje da je zanimate i da želi saznati još više stvari o vama. Recimo, na još jednom spoju.

Prekrižila je ruke. Sjetite se ljute učiteljice ili knjižničarke koja vas opominje da budete tiši. Ako žena ruke drži prekriženima udaljuje se od vas - točnije zatvara se. Ako to doživite, bolje odustanite.

Priča brže nego voditelj dražbe. Sretni ste što tako puno priča s vama? Rano je za slavlje. Prvo dobro procijenite brzinu kojom priča. Romantični razgovori se ne vode poput poslovnih. Brzina se treba smanjiti, isto kao i sama boja glasa. Ako toga nema, nije dobro. Većina emocionalnih razgovora je usporena, osim ako se ne radi o svađi. Istina, žena može biti nervozna na prvom ili drugom spoju, ali ako do kraja večeri ne uspori, to je loše. Samo vas želi za prijatelja.

>> Pročitajte njezin i njegov govor tijela

Sjaji. Ljudi često misle da su zacrvenjeli obrazi znak da je osobi neugodno, ali nemojte žutiri sa zaključcima. Kad se ženi sviđa muškarac u čijem je društvu krv se kreće prema njenim obrazima i time dolazi do one poznate rumene boje. Moguće je da joj i usne postanu izraženije boje.

Stavlja torbicu između vas. To je loš znak. Torbica je izravna fizička barijera kojom žena želi stvoriti razmak između vas.

>> Želite li znati što drugi misle o vama, gledajte im u ruke

Šire joj se zjenice. Dok vam je pogled usmjeren na njeno lice dobro pogledajte njezine oči. Ako joj se zjenice šire, sviđate joj se.

Ali pažnju posvetite i pokazateljima koji jasno stavljaju do znanja da ste u njenim očima samo prijatelj - i ništa više.

Ukočen osmijeh. Svi smo skloni interpretirati bilo kakav osmijeh kao znak zanimanja, ali ne šalje svaki osmjeh takvu poruku. Neki mogu govoriti - „ljubazna sam", „luda sam za tobom", „ne mogu te podnijeti". Kako to pročitati? Obratite pozornost na bradu. Ako joj je brada spuštena i opuštena dok se smije ili smiješi, to je dobro. Ali ako je osmijeh ukočen i brada podignuta, a ona vam pokazuje svoje savršene zube do krajnika, znajte da je to usiljeno i da vas smatra samo dobrim društvom i ništa više.

Uvija kosu. Od početka vremena ženska je kosa predstavljala simbol njene ljepote i moći. Ni danas nije ništa drugačije. Ako je počne uvijati ili se njome igrati dok razgovara s vama, to je dobar znak. Podsvjesno vam pokušava biti privlačnom.

>> Žene bolje razumiju govor tijela od muškaraca

Uzima gutljaj svaki put kad i vi. Kada ženu privlači neki muškarac ona će instinktivno oponašati njegove pokrete. Iako muškarci rade istu stvar, žene će to početi činiti puno prije i očitije. Potražite znakove oponašanja - pije kad i vi, naginje se na stranu kad i vi, u istom je položaju kao i vi, trepće očima intenzivno ako i vi to radite. Testirajte je - nagnite se malo u stranu i saznajte hoće li i ona učiniti isto.

28.10.2015. 20:01:00
http://metro-portal.hr/zenski-znakovi-po-kojima-znate-svidjate-li-joj-se-ili-ne/94745/