Metro-portal.hr

objavljeno 08.03.2015. 20:01:00
PRIPAZITE

Ženske gluposti na prvom spoju

Žene su jednako nervozne na prvom spoju kao i muškarci, pa ne čudi da se često događaju razne pogreške, čak i gluposti koje će ga upropastiti

Jedna čaša sasvim je dovoljna
Jedna čaša sasvim je dovoljna (Arhiva)

Prvi spoj traumatičan je za oba spola, jer svi nekako podsvjesno znamo da imamo samo onih dokazanih 12 minuta procjenjivanja kako bi se pokazali u najboljem svjetlu, a istovremeno moramo procijeniti potencijalnog partnera.

>> Prvi spoj - kako se ponašati da sve prođe kako treba >>

Ako niste znali, na temelju glasa odlučuje četvrtina ljudi, 58 posto na temelju kontakta očima, dok je za 64 posto ljudi presudan - osmijeh.

U cijeloj toj zbrci koju imamo u glavi nije čudno da ponekad napravimo neke ključne pogreške koje će upropastiti cijelu svar. Tako, primjerice, vrijeme provedeno na mobitelu je obrnuto proporcionalno sa šansama za drugi spoj - što više poruka pročitate i odgovorite, manje su šanse da ćete ponovno sresti istu osobu na spoju.

>> Pogreške koje će vam sigurno upropastiti spoj >>

Gotovo jednako grozno je stalno spominjati bivšega, a naročito u negativnom kontekstu, jer tako samo dajete materijal za razmišljanje potencijalnom partneru - što li će o meni govoriti ako prekinemo?

Slušanje je sjajna stvar, no morate i postavljati pitanja - svatko voli reći nešto o sebi, a zanimljiva pitanja zainteresirat će suprotnu stranu. Nikako nemojte popiti više od jedne čaše pića, sve preko toga izazvat će sumnju kod potencijalnog partnera, a ono što je definitivno zabranjeno je - seks na prvom spoju.

>> Što se NE oblači na prvi spoj >>

Čemu drugi spoj kad je već dobio što je želio na prvom ....

08.03.2015. 20:01:00
http://metro-portal.hr/zenske-gluposti-na-prvom-spoju/90471/