Metro-portal.hr

objavljeno 10.02.2018. 20:01:00
EH, DA... :)

Zašto ženama fali seksa?

Manjak seksa pogađa i žene, i to puno snažnije - njima seks nije samo gimnastika u krevetu nego potvrda intimnosti među partnerima, što im je još važnije

Nije da samo muškarcima nedostaje seksa...
Nije da samo muškarcima nedostaje seksa... (Arhiva)

Manjak seksa nezgodna je stvar u vezi, a najčešće se zbog toga žale muškarci - što zapravo jednostavno nije istina, jer kad se pogledaju podaci tisuća istraživanja, ispada da ga imaju onoliko koliko su ga objektivno u stanju podnijeti - u većini slučajeva.

No, manjak seksa pogađa i žene, i to puno snažnije - njima seks nije samo gimnastika u krevetu nego potvrda intimnosti među partnerima, što im je još važnije.

Stoga, evo četiri glavna razloga za nedostatak seksa, tek toliko da ne bude zabune:

Natrpan raspored s obavezama na poslu i oko djece ne pomaže u jačanju intimnosti, tako da je nakon ludog i napornog dana najbolje uvaliti se u toplu kupku s par kapi lavande koja će vas opustiti i ubaciti u pravo raspoloženje.

>> Kako znati da vam hitno treba seks >>

Nesigurnost u vlastiti izgled i stalno prigovaranje na svoje fizičke karakteristike em će vas ubaciti u laganu depresiju, em će partnera natjerati da i on tako počne gledati na vas, a tada je stvarno gotovo sa seksom. 

Nevoljki partner nije rijetkost, a vi ste nekim čudom raspoloženi, nemojte to odmah smatrati znakom da vam je nevjeran i početi ga ispitivati kao CIA - čovjeku se danas ne da, sutra hoće, sigurno ...

>> Kako prepoznati ženu kojoj nedostaje seksa >>

Tehnologija u spavaćoj sobi jedan je od najvećih ubojica seksa u zadnje vrijeme, stoga, mobitele, tablete i ostale gadgete ostavite u dnevnoj sobi prije odlaska u krevet.

Jeste li se pronašle u nekom od razloga?

10.02.2018. 20:01:00
http://metro-portal.hr/zasto-zenama-fali-seksa/110241/