Metro-portal.hr

objavljeno 12.01.2020. 21:43:00
ZAPAMTITE!

Zaljubljeni mušarac - kako ga prepoznati

Kod muškaraca je manifestiranje takvog stanja nešto suzdržanije, pa se žene na početku nove veze često pitaju radi li se o zaljubljenosti ili samo želji za seksom.

Evo ga :)
Evo ga :) (Arhiva)

Zaljubljenost je jedno od najdražih stanja ženama, i'to iz vrlo jednostavnog razloga - čini ih kreativnijima i sretnijima. Ma koliko to čudno zvučalo, ni s muškarcima situacija nije drugačija.

Ipak, kod njih je manifestiranje takvog stanja nešto suzdržanije, pa se žene na početku nove veze često pitaju radi li se o zaljubljenosti ili samo želji za seksom.

>> Kako se zapravo muškarci zaljubljuju >>

Nije stoga loše otkriti neke znakove koji jasno pokazuju da je muškarac zaljubljen. Recimo, ako vam svako jutro i svaku večer stigne poruka od njega u kojoj želi lijep dan ili ugodnu noć, možete biti sigurni da mu je stalo do vas. 

Poziv u kojem on samo kaže "ja sam" na početku vrlo je znakovita - tako vam daje do znanja da se smatra dijelom vašeg života, a istovremeno i vas dijelom svoga.

Uz to, kad upoznate njegove prijatelje i svaka rečenica koja govori o budućnosti uključuje i vas, jasno je da planira ozbiljnu vezu s vama, a kad znate da je svaki petak i subotu slobodan samo za vas, možete biti sigurni - zaljubljen je preko ušiju.

12.01.2020. 21:43:00
http://metro-portal.hr/zaljubljeni-musarac-kako-ga-prepoznati/123082/