Metro-portal.hr

objavljeno 06.04.2011. 15:56:35
DAN POSLIJE SUTRA...

Sutra se otvara Horvatinčićev centar koji je unakazio Varšavsku

Drago nam je da ćemo kupovati jeftine krpice u H&M-u, drago nam je da će Zagreb imati shopping centar u središtu grada, ALI...

Fotografija vijesti

Sutra, 7. travnja u 11 sati, otvara se Horvatinčićev shopping centar. Svima koji imaju djecu bit će drago kupovati u H&M-u koji jest nekvalitetniji, ali je i znatno jeftiniji i od Benettona i od nažalost hrvatskih proizvođača odjeće. Uštedjet će si tako roditelji koji dinar na odjeći za klince koji sve brzo prerastu. 

Na žalost, sramotan način na koji je izgrađen ovaj shopping centar, nakazni ulaz u garažu u nekad živoj pješačkoj zoni, tri trake za automobile u Gundulićevoj ulici u doba kad baš sve metropole žele istjerati automobile iz središta bacio bi mrlju na svaku eventualnu korist, čak i da je umjesto shopping centra na istom mjestu izgrađena ustanova koja besplatno dijeli hranu i odjeću onima koji nemaju.

U Gundulićevoj se nalazi jedna, a u Varšavskoj druga osnovna škola ispred koje se već jednom dogodila tragična nesreća. Postavljeni su uspornici visoki kao omanje brdašce, i to je dobro. Što će li postaviti po novoj auto-stradi u središtu grada... vidjet ćemo. 

Isto ćemo tako sutra zacijelo gledati redove kupaca, stampedo u trenutku otvaranja trgovina. Onima koji se budu zatekli u redovima želimo da sačuvaju živu glavu, a ostalima da trgnu jedan jeger ili pelinkovac kako bi lakše podnijeli okretanje želuca nakon što u medijima osvanu fotografije "dugo isčekivanog" otvaranja. 

>>ZELENA AKCIJA POZIVA NA PROSVJED!

06.04.2011. 15:56:35
http://metro-portal.hr/sutra-se-otvara-horvatincicev-centar-koji-je-unakazio-varsavsku/57419/