Metro-portal.hr

objavljeno 18.02.2015. 21:30:00
NAUČITE

Što žene NE žele doživjeti na spoju

Ni ženama nije lako doći na spoj i slušati lika kako lupeta gluposti, misleći kako je beskrajno šarmantan i zna sve o zavođenju i ženama

Što im se baš ne sviđa na spoju?
Što im se baš ne sviđa na spoju? (Shutterstock)

Spojevi su zeznuta stvar, iako se muškarci ponašaju kao da im to nije ništa. Naravno, stvar je potpuno drugačija - i njima je teška panika i frka svaki put kad se trebaju naći s nekom ženom na spoju.

E, pa kad se pripremaju za to, trebali bi znati i par stvari koje žene jednostavno ne žele doživjeti na spoju i koje će ih sigurno odgovoriti od bilo kakvog sljedećeg druženja s muškarcem koji im to priušti. 

>> Najbolji savjeti za savršen spoj >>

Tako, primjerice, žene na prvom ili drugom spoju sigurno ne žele razgovarati o braku. Takvog očajnika stvarno nisu tražile ....

Bilo kakav razgovor koji se temelji na pretpostavkama koje ste upravo stvorili o njoj završit će neslavno, jer žene definitivno ne vole kad ih stavljate u ladice čim ih upoznate i počnete koristiti neki obrazac ponašanja. Oslobodite um i razgovarajte normalno, neopterećeno ... ali nemojte postavljati neprimjerena pitanja.

>> Prvi spoj - kako se ponašati da sve prođe kako treba >>

Neugodnoj tišini nema mjesta na spoju, ako niste u stanju održavati konverzaciju na prvom spoju, budite sigurni da drugoga neće biti. I da, zadnji savjet koji, nažalost, nekima ipak treba - nema pipkanja na prvom spoju. Nema. Nikad.

18.02.2015. 21:30:00
http://metro-portal.hr/sto-zene-ne-zele-dozivjeti-na-spoju/90114/