Metro-portal.hr

objavljeno 09.07.2014. 21:31:00
MACHO ILI NE?

Što svaki pravi muškarac treba znati

Ma koliko se mi trudili razbiti neke stereotipe, i dalje postoji podjela na muške i ženske stvari ... ovo su neke muške koje trebate znati

Svaki muškarac treba znati roštiljati :)
Svaki muškarac treba znati roštiljati :) (Arhiva)

Muškarci trebaju znati neke stvari u svako doba dana i noći, bez obzira na situaciju i mjesto gdje se nalaze. Zašto? Zato što se to očekuje od njih, bez obzira koliko se mi trudili razbiti neke predrasude i podjelu na "muške" i "ženske" stvari.

Naravno, počinjemo s automobilima. Ne morate biti ekspert, kad otvorite današnje motore oni izgledaju puno drugačije nego kad ste bili mali i sve je u nekim blokovima, ali gumu morate znati zamijeniti sami, bez ičije pomoći. Korisno je.

>> 150 stvari koje svaki muškarac treba znati >>

Druga stvar koja se tradicionalno očekuje od muškaraca je roštiljanje. Ako ne znate zapaliti vatru i ispeći komad mesa, zaboravite na bilo kakvo poštovanje, pogotovo od prijatelja. Vi ste gospodar svog roštilja i tu nema mogućnosti za uzmicanje.

>> Što moderne žene traže od muškaraca >>

Uz to, prilično jednostavno (ma koliko mi to voljeli mistificirati) kuhanje, muškarci trebaju znati poslužiti piće. Ne kao konobari, naravno, nego imati ideju koje vino ide u kakvu čašu, kako se toči pivo s pravom količinom pjene. Podrazumijeva se i da znate u restoranu odabrati vino, kušati ga i procijeniti je li dobro za serviranje uz jelo koje ste naručili.

>> Što muškarci žele da žene nauče od njih >>

I da, dvije praktične stvari - trebate znati vezati kravatu na barem dva načina (od 188 mogućih čvorova) i objasniti laiku što je to zaleđe.

09.07.2014. 21:31:00
http://metro-portal.hr/sto-svaki-pravi-muskarac-treba-znati/86067/