Metro-portal.hr

objavljeno 30.10.2014. 20:01:00
VAZDA ISTO

Što je muškarcima najvažnije u vezi

Uz sve pokrete za ravnopravnost, žene i dalje žele da muškarci bolje popravljaju po kući, a oni da se žene bolje seksaju i ukusnije kuhaju

Ništa novo već ... pa valjda stoljećima :)
Ništa novo već ... pa valjda stoljećima :) (Shutterstock)

Moderno doba donijelo je emancipaciju žena na mnogim područjima života, no kad se pogledaju rezultati istraživanja provedenog nedavno u SAD, u kući se nije puno toga promijenilo na bolje.

Naime, parovi u dugim vezama i dalje imaju iste probleme - muškarci žele da njihove partnerice bolje kuhaju i češće se seksaju, dok žene misle da bi njihovi partneri trebali biti čistiji, romantičniji i spretniji u kućanskim popravcima.

>> Problemi u braku koji su zapravo dobri za vaš odnos >>

Muškarcima se seks nalazi na vrhu top liste stvari koje žele u svom domu, dok kod žena nije uspio ući ni na Top 10 najvažnijih prioriteta u domu.

Žene bi, uz gore navedeno, željele da im partneri znaju kuhati (i to dobro), a ništa manje važna im nije ni volja partnera za druženjem s ljudima. 

>> Kritične godišnjice braka - koje i zašto? >>

Zanimljivo, muškarci se također često žale na urednost svoje partnerice, uz očekivano nadanje da će bolje upravljati kućnim budžetom.

Za kraj, tko je više prigovarao? Žene, njih 68 posto, dok čak 41 posto muškaraca nije imalo primjedbi ili želja prema partnerici.

30.10.2014. 20:01:00
http://metro-portal.hr/sto-je-muskarcima-najvaznije-u-vezi/88105/