Metro-portal.hr

objavljeno 07.12.2012. 10:43:00
GENIJALNO

Shuttle snimio svemirsku meduzu?

NASA-ini portali definitivno su izvor najbolje zabave u zadnje vrijeme, da se čovjek pita smiju li nam se to oni u lice ili su jednostavno tupi? Teško da je ovo drugo ...

Svemirska meduza ili otpad?
Svemirska meduza ili otpad? (NASA)

Nakon što je Curiosity počeo slati čuda s Marsa, NASA-in se portal odmah napunio amaterskim istraživačima u potrazi za neobičnim snimkama. Takva je i ova koja je snimljena tijekom misije Space Shuttle 115. 

Kako su veseli NASA-ini webmasteri napisali sa strane, fotografiju "nepoznatog otpada" snimio je digitalnom kamerom astronaut Daniel Burbank oko 11 sati ujutro.

Teorije zavjere odmah su krenule u dva smjera, oba se slažu da se radi o nečemu izvanzemaljskog podrijetla, no jedna struja tvrdi da se radi o živom biću, a druga da se radi o prozirnom NLO-u.

Kako zbog prirode same fotografije na kojoj nema objekata ili Zemlje u pozadini nije moguće ni približno procijeniti veličinu nepoznatog objekta, prepustit ćemo vama da se pozabavite mogućnostima jesu li to izvanzemaljci, svemirska meduza ili otpad.

Originalnu fotografiju možete vidjeti na NASA-inom portalu, uz nevjerojatno obrazloženje kraj nje napisano u maniri Sjevene Koreje

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru. 

07.12.2012. 10:43:00
http://metro-portal.hr/shuttle-snimio-svemirsku-meduzu/75292/