Metro-portal.hr

objavljeno 20.09.2013. 14:21:00
DEF-U

Serija predavanja o samoorganizaciji studenata

DEF-U je zamišljen kao niz od četiri predavanja koja će studentima pružiti praktične savjete o organizaciji zadataka i vremena

Sjajna serija predavanja
Sjajna serija predavanja (Arhiva)

Neposredno prije početka nove akademske godine, hrvatski studenti dobivaju jedinstvenu priliku sudjelovati u seriji predavanja o samoorganizaciji namijenjenoj svim akademskim građanima. Događanje DEF-U svoje će premijerno izdanje doživjeti 25. rujna ove godine u prostorima Tehničkog veleučilišta u Zagrebu, a besplatne karte već se sada mogu preuzeti putem sustava Entrio.

DEF-U je zamišljen kao niz od četiri predavanja koja će studentima pružiti praktične savjete o organizaciji zadataka i vremena s ciljem stvaranja trajnih navika za što uspješnije ostvarenje akademskih ciljeva. Predavanja su podjednako namijenjena brucošima i studentima viših godina preddiplomskih i diplomskih studija, svima koji u novu akademsku godinu žele ući uspješno organizirani i motivirani.

Među predavačima prvog DEF-U-a nalaze se CEO Drapa Davor Runje, trener poslovnih vještina i osnivač Mariviam Success Academyja Ivica Penić te osnivač i direktor poduzetničkog akceleratora za start up projekte Andrey Shtylenko. Timu predavača vlastitom studijom slučaja pridružit će se i Elizabeta Novaković kao predstavnica studentske populacije, ujedno sportašica i mlada poduzetnica koja je na domaćem tržištu nedavno predstavila Acro akademski rokovnik.

DEF-U je jedinstveni događaj koji ima ulogu uvodnog motivacijskog predavanja na pragu nove akademske godine. Vjerujem da je to najzdraviji početak izazovnog i intenzivnog razdoblja, kojeg svaki student može uspješno savladati uz pravilno postavljene ciljeve i samodisciplinu, koju je ustvari vrlo lagano uvježbati. Upravo tome ću posvetiti svoje izlaganje 'Formula za uspjeh u sedam koraka', dok će se ostali predavači nadovezati vlastitim iskustvima i konkretnim primjerima", izjavio je Ivica Penić, jedan od predavača DEF-U-a.

Detalji programa i pojedinih predavanja mogu se pronaći na službenoj web stranici DEF-U-a (www.def-u.com). Za sve studente koji neće imati priliku doći na lokaciju održavanja s početkom u 17:00h organizatori su osigurali i live streaming s događanja.

Nakon uspješnog lansiranja akademskog rokovnika Acro primila sam niz upita vezanih uz poslovni plan i njegovu egzekuciju. Drago mi je što sam pozvana svoju priču predstaviti kolegicama i kolegama, te se nadam da će ista inspirirati mnoge nove uspješne studentske projekte. Uz dobru samoorganizaciju moguće je biti podjednako produktivan na više područja, a primjenjivi savjeti i motivacija na bilo kojem novom početku nikako ne mogu biti naodmet.", zaključuje donedavna studentica Studija dizajna tržišnih komunikacija i prezenterica DEF-U-a Eli Novaković. 

Genijalni Acro možete osvojiti u nagradnoj igri na našem portalu OVDJE.

20.09.2013. 14:21:00
http://metro-portal.hr/serija-predavanja-o-samoorganizaciji-studenata/80585/