Metro-portal.hr

objavljeno 29.04.2015. 20:00:00
HE HE

Recept za više seksa (za žene)

Žene koje „nose hlače" u braku u najekstremnijim slučajevima imaju intimne odnose i do 100 puta rjeđe nego one koje smatraju da sve odluke moraju biti plod zajedničkog odlučivanja cijele obitelji

Ja sam šefica ... ali nešto mi fali
Ja sam šefica ... ali nešto mi fali (Shutterstock)

Žene koje donose sve važne odluke u svom braku i životu imaju znatno lošiji seksualni život od onih koje zajednički sa svojim muževima odlučuju o tim stvarima, rezultat je vrlo zanimljivog istraživanja.

Kako su pokazali rezultati, žene koje „nose hlače" u braku u najekstremnijim slučajevima imaju intimne odnose i do 100 puta rjeđe nego one koje smatraju da sve odluke moraju biti plod zajedničkog odlučivanja cijele obitelji - od mjesečnih financija, preko posjećivanja prijatelja i obitelji do dogovaranja pregleda kod liječnika.

>> Kad žene ni ne pomišljaju na seks >>

Istraživanje je pokazalo kako postoji jasna veza između količine odluka koje žene donose samostalno i učestalosti intimnih odnosa u braku.

Prema mišljenju znanstvenika, ovaj fenomen ne događa se zbog toga što su dominantne i neovisne žene muškarcima odbojne, kako bi se moglo pomisliti, već zbog toga što samosvjesne žene nesvjesno smatraju kako bi učestalijim seksom izgubile dio kontrole koje imaju u svojem braku.

>> Kad bi prvi seks željele žene, a kad muškarci >>

Stoga, ako imate neke liderske ideje u braku ... malo ih sputajte ako želite imati više seksa.

29.04.2015. 20:00:00
http://metro-portal.hr/recept-za-vise-seksa-za-zene/91466/