Metro-portal.hr

objavljeno 01.05.2015. 20:00:00
SAVJETI

Povećanje grudi na prirodan način

Postoji više načina prirodnog povećanja grudi, kako hranom koju jedemo tako i raznim pripravcima od bilja koji mogu napraviti ono što želite

Napunite dekolte na prirodan način
Napunite dekolte na prirodan način (Arhiva)

Povećanje grudi želja je mnogih žena, jer velike grudi su poželjne, no kako je zavladala manija povećanja putem estetske kirurgije, možda nije loše spomenuti nekoliko prirodnih načina za povećanje grudi koji su sigurno zdraviji i bolji.

Prirodno povećanj grudi može se napraviti na više načina, kako hranom koju jedemo tako i raznim pripravcima od bilja koji mogu napraviti ono što želite  - povećati vam grudi.

>> Hrana za povećanje grudi >>

Kako? Tajna leži u estrogenu, hormonu koji je prisutan u bilju pod nazivom fitoestrogen (u doslovnom prijevodu 'biljni estrogen'). 

Fitoestrogena ćete pronaći u sojinim proizvodima i tofu (sojin sir), a uz to bogati su izoflavonoidima. Idealna dnevna količina ovih namirnica bi bila 100 do 200 mg na dan, što se nalazi u 350 g sojina mlijeka ili 75 g sojina sira.

Takvom prehranom lakše ćete podnositi menopauzalne tegobe, a soja i smanjuje navale vrućine. Ostale namirnice bogate fitoestrogenima su indijski oraščić, kikiriki, zobene pahuljice, kukuruz, pšenica, sjemenke lana, jabuke i bademi.

>> Biljke za prirodno povećanje grudi >>

Sjemenka piskavica, podrijetlom iz Grčke koju možete kupiti u bilo kojoj biljnoj apoteci koristi se tako da se potopi u vodu preko noći, a s tom se vodom drugo jutro masiraju grudi koje će se učvrstiti i povećati. 

Vrlo je korisno i konzumirati čičak koji će povećati protok krvi u tkivo dojki, dok će, primjerice,komorač svojim sastojcima anetholima, dianetholim i photoanetholima povećavti razinu estrogena u tijelu, a isto će napraviti i sladić.

Egzotična biljka s Tajlanda Puerana mirifica sastojak je losiona i krema protiv bora, kao i aktivni sastojak pripravaka za povećanje grudi koje ispunjava i učvršćuje, pa je potražite na deklaracijama kad se odlučite na tu varijantu.

Eto, ako vam je želja imati veći dekolte, priroda će se pobrinuti za to. 

01.05.2015. 20:00:00
http://metro-portal.hr/povecanje-grudi-na-prirodan-nacin/91501/