Metro-portal.hr

objavljeno 25.01.2009. 20:47:06

Pijetao - godišnji kineski horoskop 2009.

Fotografija vijesti

Dobra sreća iz prošle godine Štakora nastavit će se i u ovoj, godini Bivola. Iako će situacije u kojima ćete se naći biti nešto nejasnije nego prošle godine, ipak neće dolaziti nenajavljeno pa ćete imati dovoljno vremena za pripremu. Potrudite se da vam um bude fokusiran i pribran u svim situacijama. Bilo bi vrijeme i da malo poradite na svojim vještinama, pa se upišite na neke tečajeve ili neko formalno školovanje koje će vam ove godine ići jako dobro od ruke. Nastavit ćete dobro zarađivati, no imat ćete više problema u odnosima s ljudima zbog toga što ste privukli neke željne brze zarade putem prevara ili sličnih shema. Na vama je da ih prepoznate i raskrinkate, jer ćete time pomoći i sebi i drugima. Zdravlje će biti relativno dobro, no bit ćete izloženiji manjim nesrećama, koje bi čak mogle završiti operacijom.

Karijera

Nastavlja se uspon koji ste počeli prošle godine, koji će biti nagrađen promocijom i većim primanjima. Imat ćete bolju koncentraciju i dobro bi je bilo iskoristiti za neko dodatno obrazovanje. Strateško planiranje i razvoj bit će vaše snažnije strane ove godine, dobro ih upotrijebite za napredak. No, bitno je da ostanete u kontaktu sa svojim suradnicima i ne izdvajate se, kako bi vam bili od pomoći kada vam to zatreba. Svoje povećane sposobnosti možete iskoristiti i za unaprjeđenje vlastitog posla, no pripazite na okolinu koja bi to mogla pokušati ugroziti. Kako vas dobro ide, možete pokušati i započeti nešto što do sada još niste radili.

PIJETAO DATUMI22. 1. 1909. - 9. 2. 1910.
8. 2. 1921. - 27. 1. 1922.
26. 1. 1933. - 13. 2. 1934.
13. 2. 1945. - 1. 2. 1946.
31. 1. 1957. - 17. 2. 1958.
17. 2. 1969. - 5. 2. 1970.
5. 2. 1981. - 24. 1. 1982.
23. 1. 1993. - 5. 1. 1994.
9. 2. 2005. - 28. 1. 2006.

Materijalna situacija

Dobra sreća pratit će vas cijele godine, pa nastavite širiti poslove koji vam donose blagostanje. Pri tome pripazite na sumnjive likove koji će vas pokušati prevariti i iskoristiti vašu sretnu zvijezdu za svoje ciljeve. Predlagat će vam mutne poslove i investicije koje trebate tri puta provjeriti prije nego što se upustite u njih. Uglavnom, bilo koje ulaganje treba biti posljedica detaljnog planiranja, provjeravanja informacija i njihovih izvora, koji nisu uvijek baš vjerodostojni.

Veze

Slobodni Pijetlovi imat će prilično tihu i mirnu godinu, no ipak će se pojaviti prilike za novu ljubav. Prijatelji će vas ohrabrivati na druženje, koje će privući više očiju na vas. No, ukoliko ste u vezi ili braku, doći će do trzavica koje će pretežno biti uzrokovane tračevima i komentarima drugih ljudi. Ipak, to je vaša veza i vaš partner, pa zanemarite zlobne jezike i poradite na harmoničnom odnosu koji bi mogao procvjetati.

Zdravlje

Prilično stabilno, uz manju opasnost od ozljeda, ogrebotina i sličnih nezgoda koje će vam pustiti krv. Naročit oprez preporučuje se ako vozite ili upravljate nekim strojevima, jer to morate uvijek raditi bistre glave. Moglo bi doći i do sportskih ozljeda, pogotovo ako se upustite u avanturističke akcije bez kvalitetne pripreme i odmora. Bavite se grupnim aktivnostima kako bi drugi mogli paziti na vas.

Okolina

Glavna značajka odnosa s ljudima tijekom ove godine bit će susreti s osobama koje će vas željeti prevariti i iskoristiti, naročito u materijalnom smislu. S druge strane, na sreću će biti i dovoljno prijatelja i suradnika koji će biti spremni uskočiti i pomoći kada vam zatreba, tako da ćete se ipak izvući iz većine problema relativno neokrznuti. Budite pažljivi i saslušajte savjete koje vam nude ljudi od povjerenja, jer će se otvoriti nekoliko dobrih prilika na taj način. Prihvatite njihovu pomoć i vaše sposobnosti koristit će i vama i njima, pa ćete biti u prilici uspostaviti dugotrajna kvalitetna partnerstva.

Ostali znakovi: 

 


 
 Štakor Bivol Tigar
Zec (Mačka)  Zmaj  Zmija
           
 Konj Koza
 Majmun Pijetao
 Pas Svinja

Pročitajte i Pijetao - kineski godišnji horoskop 2011

25.01.2009. 20:47:06
http://metro-portal.hr/pijetao-godisnji-kineski-horoskop-za-2009/14400/