Metro-portal.hr

objavljeno 08.02.2014. 23:01:00
SAVJETI

Orgazam iz snova je na dohvat ruke

Uz opuštenu atmosferu, seksualna napetost važna je za dostizanje orgazma, pa se nije loše lagano napaljivati tijekom cijelog dana

Orgazam od kojeg klecaju koljena nije nedostižan
Orgazam od kojeg klecaju koljena nije nedostižan (Shutterstock)

Veliki O iliti orgazam cilj je svakog seksa, neki s njim imaju većih, a neki manjih problema, no vjerujemo da je većina naših čitateljica upoznala ovaj pojam uživo. No, jeste li zadovoljni s njim, je li gromovit, ispunjujući, fantastičan?

Ako nije, evo par savjeta. Za početak, debelo preko polovice žena nauči što je orgazam po principu sam svoj majstor, tj. samozadovoljavanjem. Savjet: ako ste krenuli tim putem, nemojte odmah krenuti na posao po genitalijama, istražite cijelo svoje tijelo, polako i nježno pa tek na kraju spustite ruke među noge.

Uz opuštenu atmosferu, seksualna napetost važna je za dostizanje orgazma, pa se nije loše lagano napaljivati tijekom cijelog dana ako znate da će navečer biti seksa. Maštajte o tome što ćete raditi kad se napokon dočepate partnera u krevetu, raspalite i njemu maštu nekim zločestim SMS-om, tako da kad se sretnete iskre počnu trenutno frcati na sve strane. 

Kegelove vježbe su sjajna stvar, jer su istraživanja pokazala da žene koje ih redovito rade puno lakše i češće doživljavaju orgazam. Vjerujemo da vam je jasno da ih treba početi raditi eto, recimo, baš sada dok čitate ovaj članak ...

>> Kako do sjajnog vaginalnog orgazma >>

Za kraj, sigurna oklada - u seksu budite gore. Tako ćete imati popunu kontrolu, možete dodatno stimulirati klitoris i orgazam koji trese iz korijena bića vam ne gine, ako ste napravili sve pripreme kako treba. 

08.02.2014. 23:01:00
http://metro-portal.hr/orgazam-iz-snova-je-na-dohvat-ruke/83175/