Metro-portal.hr

objavljeno 07.07.2010. 21:49:00
NEMA BOKOVA

''Nevidljive'' gaćice – biste li ih nosili?

Donje rublje je sve manje, tanje i prozirnije, a sve je popularniji takozvani C-String koji ''prekriva'' samo ono najnužnije

C-String gaćice
C-String gaćice (Wikipedia)

Različiti odjevni predmeti postaju sve manji, tanji i prozirniji. Tako je i s donjim rubljem. Iako pri pogledu na tange čovjek pomisli ''može li to ići dalje'', odgovor je - može. Naime, u SAD-u su pravi hit ''nevidljive'' gaćice (ako se uopće mogu zvati gaćicama) pod nazivom C-String.

Sićušne gaćice imaju savitljiv unutarnji rub koji se prilagođava tijelu. Pokrivaju najintimniji dio ženskog tijela, a ravna crta preuzeta od tangi ''pokriva'' stražnjicu - ostatak ne postoji! Time su proizvođači riješili crte koje se inače naziru pod odjećom, kao i linije koje nakon sunčanja ostaju od običnih gaćica ili tangi - da, c-string navodno se može nositi i na plaži umjesto kupaćeg kostima!

>> Najgori modni trendovi desetljeća

Sigurno je da će brojne trend-setterice pozdraviti ovaj izum i bez straha šetati crvenim tepihom u duboko izrezanim haljinama. Ali veliko je pitanje koliko tako nešto uopće može biti udobno, da ne kažemo upotrebljivo? I tange su već sporne, a ove ''nevidljive'' gaćice navodno pristaju svakome... Teško za povjerovati.

07.07.2010. 21:49:00
http://metro-portal.hr/nevidljive-gacice-biste-li-ih-nosili/44134/