Metro-portal.hr

objavljeno 13.11.2014. 21:38:53
BLJAK!

Muške navike koje žene dovode do ludila

Muškarci imaju svoje mušice koje žene jednostavno ne mogu shvatiti, a uz to im se ove koje ćemo navesti toliko gade da ih ne mogu ni vidjeti

Kad vide tako nešto, moraju oprati ruke :)
Kad vide tako nešto, moraju oprati ruke :) (Arhiva)

Žene imaju puno razumijevanja za muškarce, kad se sve skupa zbroji, no neke im stvari jednostavno ne mogu oprostiti jer im se toliko gade da ih ne mogu gledati. Koje? Pa, recimo, tzv. džepni bilijar je jedna od njih - kad muškarac svako malo odluči premjestiti "meštriju" iz jedne nogavice u drugu, to ženama spušta mrak na oči.

Gotovo jednako gađenje osjećaju i prema lošim zubima, dok su prljavi nokti ipak nešto niže na listi stvari koje ne podnose. No, ako mislite imati nešto sa ženama, nokti i ruke moraju biti uredni, čisti i njegovani.

>> Muške navike koje žene ne mogu podnijeti >>

Dlake iz ušiju i nosa jednostavno smetaju, pogotovo ako pokušavate poljubiti ženu, a pred njim se najednom ukaže busen koji vam viri iz nosa ... škarice će to riješiti u trenu, ne oklijevajte.

>> Muške navike koje nikad neće priznati >>

Za kraj - prhut. Postoje šamponi, problem je lako rješiv, no ako ga ne želite riješiti, to će ženi dati do znanja da ste osoba koja se ne brine o svojoj higijeni. Posljedično - nema seksa.

13.11.2014. 21:38:53
http://metro-portal.hr/muske-navike-koje-zene-dovode-do-ludila/88401/